Per fi va arribar el dia. 10/10/2014. Després de 1.990 dies tancada, el passat divendres, a les 19h obríem de nou les portes de l’edifici de La Capsa. Tornàvem de nou a casa.

Des del primer moment va haver-hi una sensació rara, com si ahir totes haguéssim estat aquí, com si no haguessin passat cinc anys. Tothom tenia moltes ganes de retrobar-se amb la gent i amb l’espai.

A fora un photocall i un equip de capserus rebien als qui volien visitar La Ca11psa. Els tours guiats van permetre descobrir els espais renovats i descobrir també alguns talents espontanis que van anar amenitzant les visites.

Mentre, a la terrassa, es van succeir els concerts amb bandes i músics de la ciutat com Xavi Alias, Eso Dijo Ella, Alfred Gc, Dy Fosi que van anar escalfant l’ambient i mostrant propostes musicals més que interessants a la nostra ciutat.

A les 22:30h tothom ja esperava entrar a la Sala. I és que hi havia ganes de veure-la de nou en funcionament i de veure a Grupo de Expertos Solynieve, a Los Mambo Jambo i als Dj’s GzZ! i Miqui Puig.

Durant la nit tot va ser un anar i venir de gent, moltes abraçades i alegria, ganes de començar a gastar l’espai, de donar-li vida, “Han passat cinc anys però sembla que va ser ahir” era una de les coses que més vam escoltar.

Imatges del Photocall de la inauguració  (podeu veure totes les fotos des d’aquí)

El sofà de La Capsa]