Des de 2011, El dia de la música al Prat és sinònim d’ #almeuritme. Uns clips audiovisuals que busquen desplaçar la mirada entorn del dia de la música.

Al meu Ritme 2015. Magic, Chucho

Al Meu Ritme 2014. Pon tu Mente al Sol, El Niño Gusano

Des que va començar la celebració del dia Internacional de la Música, als inicis de la dècada dels 80, aquesta festa sempre ha afavorit els músics practicants, és a dir, a totes aquelles persones que habitualment fan música.

Des de La Capsa volíem celebrar també aquesta festa però posant l’accent en altres aspectes del fet musical i sonor anant més enllà de la programació de concerts.

Durant els anys 2011 i 2012 vam desplaçar la mirada cap a les persones que no fan música o diuen no saber-ne i construir, des de les seves aportacions, una peça musical que recollís el so de la ciutat a partir de la construcció d’una peça feta de sons.

El 2013 i 2014 hem volgut girar la mirada cap als nombrosos músics de la ciutat i provar de fer un tema de forma conjunta i vinculat al territori del Prat entre molts. Una cançó deslocalitzada i distribuïda que desplaci els músics dels seus repertoris, estils i projectes i els imbrinqui en un tema comú i compartit que es desenvolupa en diferents espais de la nostra ciutat. Un dels referents per portar a terme aquest nou gir va ser el projecte Playing For Change.

Enguany el tema triat ha estat Pon tu Mente al Sol, del Niño Gusano.

Al meu ritme 2013

Al meu Ritme 2012


Al meu Ritme 2011


Vídeo #almeuritme 2011
Productor musical: Pedro Pina
Productor Audiovisual: Xavi Esteban
Suport a la producció: David Muñoz i Maria Donoso