El curs 2014-2015 va començar a sonar l’Escola Municipal de Música del Prat. L’escola vol facilitar a tota la ciutadania l’accés a la formació musical, l’experiència de tocar en grup i el desenvolupament personal i col·lectiu a través de la pràctica musical.

Des d’aquest curs 2018-2019, L’Escola va més enllà esdevenint L’Escola d’Arts en Viu del Prat  i integra les disciplines de teatre i dansa per afavorir un desenvolupament integral de la formació per a les persones que ho desitgin.

L’Escola té la seva seu principal a Torre Balcells però compta amb més seus: a l’escola Jacint Verdaguer, l’escola Pepa Colomer, L’Escola M. Honorable Josep Tarradellas i l’escola Sant Jaume.

La Capsa acull la formació en música moderna de l’Escola d’Arts en Viu del Prat oferint guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, i espais per a la pràctica conjunta amb combos i ensembles.

L’escola compta amb una oferta per a totes les edats, estils musicals i motivacions que s’adequa en formats més llargs o més curts en funció dels interessos i les possibilitats de les persones. Ofereix una oferta flexible i diversa, per tal de respondre a interessos, edats i sectors diferents. Amb una metodologia de treball innovadora i adaptable, que fomenta la creativitat i l’aprenentatge al llarg de la vida, l’escola posa l’accent en la vessant pràctica de la música i en el treball col·lectiu per sobre de la instrucció individual.

Per a més informació podeu visitar el seu web >