El Projecte Cocoon és una experiència, un procés d’intercanvi i aprenentatge compartit entre 2 productors i 2 projectes musicals durant prop de 6 mesos. L’objectiu és el viatge… és que músics joves que comencen puguin apropar-se a músics i productors amb anys a les esquenes disposats a compartir el seu temps i els seus coneixements, acompanyant-los durant un temps.
Descobrir noves músiques, trobar el seu so, pensar què volen explicar i investigar la millor forma per fer-ho, descobrir com pot ser un directe o com hauria de sonar una cançó, compartir assajos i moments. En definitiva, viure la MÚSICA.

El Projecte Cocoon neix en una Capsa Acció Musical (assemblea de músiques) en què es posa de manifest la necessitat d’acompanyar de forma propera a les persones que comencen a tocar donat que hi ha una efervescència de bandes joves  a les que cal donar-los el suport i els recursos necessaris per avançar en els seus projectes.

Llista de reproducció de vídeos del #ProjecteCocoon