La Capsa compta amb 4 Bucs d’assaig de 20,5 m2 dissenyats per a la pràctica i l’experimentació musical. Són espais de petit format, insonoritzats, pensats i dotats específicament per a la pràctica de música amplificada.

 • 4 Bucs d’assaig de 20,5 m2 insonoritzats.
 • 3 Bucs compten amb armaris de 2,50 msusceptibles de ser llogats (2 armaris en cada buc)
 • Alta dotació tècnica: Equip de veus, taula de so i backline bàsic en cada buc (bateria, dos amplificadors de guitarra, un de baix, 2 peus de micro i dos micros).
 • La capacitat màxima és de 6 persones
 • Accés 7 dies a la setmana 24 hores mitjançant un sistema d’accés autònom a l’edifici prèvia reserva.

INFORMACIÓ PRÀCTICA DELS BUCS D’ASSAIG. Característiques de l’espai / dotació tècnica / horaris i tipus d’ús / preus de lloguer i pagament / com reservar un buc d’assaig

Cracterístiques de l’espai. Els 4 bucs d’assaig són locals insonoritzats especialment concebuts per a la pràctica de la música amplificada. Són accessibles a persones amb mobilitat reduïda, tenen una superfície de 20,5 metres quadrats. Els bucs compten amb un sistema d’accés amb una targeta que permet que les persones usuàries puguin accedir 24 hores al dia i 7 dies a la setmana.

Dotació tècnica. Els Bucs d’assaig compten amb un equip de veus complet, 2 amplis de guitarra, 1 ampli de baix, 2 peus de micro, 2 micros i una bateria. Per a aquells grups que vulguin guardar el seu material existeixen 7 armaris en lloguer protegits amb candau.

Horaris i tipus d’ús. Els bucs es poden utilitzar 24 hores al dia i 7 dies a la setmana prèvia reserva a l’espai d’informació de La Capsa. Poden ser llogats de forma puntual per hores o bé fer un contracte estable d’assaig que fixa uns dies i unes hores d’assaig setmanal. Aquests contractes poden ser de 8 h, 12h, 16 h, 24 h o 32 h al mes.

Preus de lloguer i pagament. Els grups que tinguin un contracte d’ús estable pagaran per domiciliació bancària, a l’inici de cada mes rebran un rebut. Els grups que vulguin fer un assaig esporàdic pagaran amb targeta de crèdit en el moment de fer la reserva.

A més del preu d’ús de l’espai, el cost de la targeta d’accés al buc és de 10€ que es pagaran amb targeta de crèdit en formalitzar la primera reserva. Cada grup pot tenir les targetes que necessiti pel seu bon funcionament.

Hi ha 5 tipus de contractes o formes d’ús:

Tipologia d’ús

Preu mensual

Contracte de 8 hores mensuals

40€

Contracte de 12 hores mensuals

50€

Contracte de 16 hores mensuals

65€

Contracte de 24 hores mensuals

90€

Lloguer esporàdic de buc

6€

Pack T-6,  T- 10, T-20 hores

 36€ / 60€ / 120€

Com reservar un buc d’assaig?

En el cas de contractes. Cal que us adreceu a l’espai d’informació de La Capsa de dilluns a divendres de 16 a 20 h i els dimarts de 10 a 14 h per formalitzar el vostre contracte. Heu de venir presencialment i cal portar la següent informació:

 • Ha de venir la persona responsable del contracte que és aquell qui domiciliarà el pagament del rebut mensual del servei de bucs.
 • Cal que porteu una còpia del número de compte o bé un rebut del banc que certifiqui que les dades de domiciliació bancària són correctes.
 • Les dades dels membres del grup musical (nom, cognoms, mòbil i correu electrònic).
 • La proposta de contracte i els dies i hores en què voleu assajar.

En el cas de lloguers esporàdics o compra de packs d’hores. Heu de venir presencialment a La Capsa per donar d’alta a la banda i cal que porteu la següent informació:

 • Noms, cognoms i contacte dels músics que formeu la banda (mòbil i correu electrònic)
 • Targeta de crèdit o dèbit (el pagament dels bucs esporàdics o per hores és per avançat)

Si teniu packs T5 o T10, podeu anar fent ús i reservar els bucs trucant per telèfon al 934785108 en l’horari d’informació, de dilluns a divendres de 16 a 20 h i els dimarts de 10 a 14 h.