La ubicació del Prat de Llobregat en un delta fa del nostre territori una zona especialment adient per als productes de l’horta i, en especial, el conreu de la Carxofa Prat.

Amb el t emps de la carxofa que s’allarga de novembre a abril, la ciutat acull un seguit d’activitats de difusió d’aquest producte i el seu valor cultural. Des de 2007 La Capsa, en col·laboració amb Les Escarxofes del Prat organitza, pels volts del mes d’abril, L’Escarxofa&Jazz, una activitat que uneix música i gastronomia en un únic espai on el jazz i les carxofes es combinen, es confonen i es fusionen en una proposta marcada per un bon àpat amb ritme i bona companyia.

Des de l’inici de les obres de la L9 del metro a la Plaça Joan Garcia-Nieto, L’Escarxofa&Jazz ha anat reubicant la seva activitat a diferents emplaçaments. A partir del 2015 torna al seu lloc originari, a la Plaça Joan Garcia-Nieto.

Des de ja fa 10 anys l’entitat gastronòmica i cultural de Les Escarxofes del Prat prenen part activa del projecte organitzant l’àpat popular i donant suport al desenvolupament de la jornada.

Video Escarxofa&Jazz2017

Imatges Escarxofa&Jazz 2016

Vídeo Escarxofa&Jazz 2015

Imatges Escarxofa&Jazz 2014

Vídeo de l’Escarxofa&Jazz 2013

Edició 2017 aquí>