El projecte Trainer parteix de l’experiència del Projecte Cocoon -que va donar resultats tan positius en l’aprenentatge i l’evolució musical de les bandes més joves de la nostra ciutat- i continúa apostant per mantenir la figura del productor o assessor musical pels grups que assagen als Bucs de La Capsa. Aquest cop, sense límit d’edat i com sempre obert a tots els estils musicals.

Aquesta nova figura l’hem anomenat Trainer i com el seu propi nom indica, la seva missió és la d’acompanyar i assessorar els grups complementant la seva formació més pràctica. Els grups aprofundeixen en l’aprenentatge i en l’adquisició d’eines tant creatives (musical, producció, composició) com tècniques (material que utilitzen, efectes, amplificadors, etc.)

Fins ara, pel projecte Trainer han passat grups com Macondo, Black Swans, Puta Blava amb Eric Fuentes.