Paraula de dones és un projecte que pretén posar en valor la creació i expressió a la ciutat des d’una perspectiva de gènere.

El projecte es va iniciar el 1997 i, després d’un parèntesi, es reprèn el 2009 amb el suport del Consell de Dones del Prat, el programa de les dones i, un grup de cantants i creadores que van ser el motor del projecte en veure que  només un 10% de les persones que feines música a la ciutat eren dones.

Des de 2011 i fins 2018, el Paraula de dones ha esdevingut un procés de treball, un espai de cocreació on, un grup de més de deu dones, han anat aportant habilitats, expectatives, idees, coneixements, opinions, cançons, reflexions, crítica, emocions…

Documental del procés de treball per al Paraula de dones 2013

Vídeo de l’espectacle complert del 2012

 

BOTON+INFO-LACAPSA