De raons n’hi ha més de quatre. Raons per cridar, raons per patir, raons per… Amb els temps que vivim no volem muntar només concerts “bonics”. Hem optat per demanar a la música alguna cosa més que agradable companyia.

L’art no és una mercaderia. Per això hem optat per experimentar i innovar una mica en la forma de programar. Habitualment els músics giren pel món amb el seu repertori i el vinculen a les persones que estan davant quan pugen a l’escenari. Al #4Raons provem de modificar les relacions amb els artistes. Els convidem a venir i conèixer El Prat abans dels concerts i això després es notarà sobre l’escenari.

Al 2015 vam recuperar aquest procés de treball que va acabar entre els mesos de febrer i març del 2016 amb els concerts de Flamaradas, Sara Fontan, Maria Arnal & Marcel Bagés, Niño de Elche i Mazoni.

A l’edició del 2013 van passar pel #4Raons: Za!, Anímic, Los Hermanos Cubero, Stockmann (Cia. Les antonietes) i La Idea d’Europa (Oscar Intente).

Al 2012, van prendre part del 4 Raons: Transadélica, At Versaris, Esperit! i Nico Roig i vam comptar amb activitats en relació amb Manel Fontdevila, Víctor Lenore, Poetes Emprenyats, Incendis.

Un recull del #4Raons de 2013

Us deixem també un resum del que va ser el #4Raons de 2012

BOTON+INFO-LACAPSA