Ens hem tornat a trobar la pandilla loca del #4Raons i després de dinar i fer un backpack dance challange a La Capsa hem arrencat la nostra segona passejada cap als tallers  del TRIF i de Le Petite Maison.  Sí, repetim a casa del camarada del ferro i la bona onda, del nostre Iron Man pratenc, el Francesc, el TRIF; millor persona i el nostre proveïdor d’utensilis ferromagnètics que fan soroll -i owlor bowna-.

Després hem anat al taller de LPM, i la Sandra i l’Ivan ens han explicat l’èpica del DIY, dels bons recicladors de coses, artesans de la ultramatèria, i ens han il·luminat el camí -i ens il·luminaran!- amb la seva picaresca per trobar la millor fusta al lloc més remot de l’univers.

I ja està penya, si voleu saber més coses, doncs veniu, que molarà fort.

big dos 2big dos 3big dos 4big dos 5big dos 6big dos 7big dos 8big dos 9