Què? Nou concert del cicle #4Raons

Qui? The Crab Apples -el grup més jove a l’història del #4Raons! – i l’Escola Municipal d’Arts en Viu del Prat.

Com? En format semicercle o cercle, o no. La terra és plana. O no.

Quan? Divendres 19 d’Octubre a les 22:30h

Perquè? Per que el quatre raons és sempitern – ho hem hagut de mirar – i cada tres mesos, doncs toca.

On? A La Capsa com quasi tots els #4Raons – recordeu Cèntric? -.

I ho redactem:

The Crab Apples va formar-se per allà el llunyà 2010 al poblet de Santa Eulàlia de Ronçana a una escola de música, què, com la nostra també ensenya mitjançant combos. Quan els hi vam explicar el projecte i van saber que aquí al Prat també s’utilitza aquest sistema, de seguida van voler conèixer l’escola, el seu funcionament, els seus professors i sobretot els alumnes, ja que per elles, el pas per l’escola de música i sobretot el pas per combos va marcar el que seria el seu futur més immediat. A la primera conversa que vam mantenir van il·lusionar-se de seguida de poder xerrar amb ells i transmetre’ls quines han sigut les seves experiències, quin ha estat el seu camí i que, sigui quin sigui aquest camí si tens l’objectiu clar acabaràs fent allò que vols.

Collages per Gabri Guerrero!

4raonscrab2

 

#4Raons The Crab Apples 19/10/18