El Descompositor és un club d’escolta i descoberta de músiques de forma compartida, un espai de trobada amb un convidat que, a partir d’un tema o d’un estil musical concret anirà filant un seguit de cançons i ens ajudarà a ubicar-les en el temps, en l’espai, en les ideologies que amaguen…
Enguany, el cicle es realitza de forma conjunta amb La Capsa, l’Escola Municipal d’Arts en Viu i el Cèntric i vol ser un punt de reunió de tots aquells curiosos amants de la música que desitgin descobrir noves músiques o aprofundir en els seus estils preferits.
Les xerrades d’aquesta edició tractaran sobre la nova cançó, la música electrònica i l’òpera italiana. Com a novetat, per complementar les xerrades s’han programat tres propostes musicals vinculades a aquests estils i gèneres.

Programació del cicle:

Escola d’arts en Viu

LA NOVA CANÇÓ, amb Gemma Humet.
11 d’abril a les 19h
Escola d’Arts en Viu

Concert: Al cau de les paraules, amb Gemma Humet i Estel Soler
24 d’abril a les 19h
Cèntric Espai Cultural

La Capsa

MÚSICA ELECTRÒNICA, amb Javier Blánquez.
9 de maig a les 19h
La Capsa

Concert: PIVOT+ Pina
10 de maig a les 22.30h
La Capsa

Cèntric Espai Cultural

L’ÒPERA ITALIANA, amb Albert Galceran
27 de juny a les 19h
Cèntric Espai Cultural

Liceu a la fresca: Tosca, de Puccini
28 de juny a les 22h
Cèntric Espai Cultural