Amb aquesta ja seran 9 edicions veient a les bandes locals passar per l’aparador que és el Meló_dia.

Com ja sabeu el festival Meló_Dia es dóna a la festa major del Prat, però no sempre ha estat així! No, abans es presentava sobre el mes de juliol, que és quan comença la temporada del Meló (una connexió gastronòmica-musical de proximitat encara sense desxifrar per un servidor) i que per algun motiu ens feia voler treure a tota la carnassa pratenca a cremar els seus instruments.

En anterior edicions hem vist de tot: des de l’Alfred (el cèlebre abanderat potablava) emulant els pasos del seu estimat Michael Jackson, fins a agrupacions de dansa, teatre o la producció d’un fanzine en directe. Per aquí han passat bandes amb llarga trajectòria a la ciutat com els Damas Negras, els Raising, o els Flaming Shakers, nous talents com Marc Mira , o grups que van fer les seves primeres passes en aquest escenari com Vestby o Virtual!

El cas és el següent, si sou del Prat, o teniu algun lligam socio-musical amb el Prat, o simpatitzeu amb els següents productes – escarxofa, pollastre potablava, meló, o l’encara menys conegut però que esperem-que-no-trigui-a-tenir-un-festival-propi bròquil negre – i feu música, us hi heu de passar, i si teniu temes vostres, heu de pujar i mostrar-los perquè al vostre quartutxo a casa no en treureu res de bó i aquí com a mínim podreu compartir l’experiència, conèixer altra gent i potser riure una estona.

A partir d’aquí la part seriosa: teniu fins al 23 de juliol per a inscriure-vos i ho podeu fer seguint el següent hipervincle.

SÓC UN HIPERVINCLE PER A INSCRIURE’T!

Us hi esperem gent!