Ens queden poques hores per tancar el restaurant i obrir les barres de Fondo d’en Peixo. Des d’ahir alguns companys i companyes han estat muntant les barres, els fogons i reben totes les comandes per tenir-ho tot a punt. Avui a les 18 h tanquem les portes del Bar i canviem els murs i les columnes, pels arbres i l’aire lliure. Són dies maratonians, amb molta feina de coordinació i gestió entre nosaltres, donant-ho tot per poder oferir-vos el millor servei, però la veritat és que sempre ens quedem amb la satisfacció d’haver compartit des de molt a prop la Festa, trobant-nos amb tantes persones properes. Un gustazo!

Sabem que la Festa Major són moltes coses i que moltes vegades fem àpats de supervivència. Sabem també que anireu amunt i avall seguint la programació i l’opció d’anar a casa a cuinar, com que no anima tant la veritat… Per això hem treballat aquesta oferta, diverses opcions perquè pugueu menjar amb la canalla un bon plat de pasta eco amb salses fetes amb verdures del Parc Agrari,unes tapes amb les col·legues, o si necessiteu una mica d’energia calorífica 100% , provar un bon plat de curri o uns tacos “de rechupete”. Si teniu qualsevol dubte o comentari sobre la carta, ja sabeu on trobar-nos!