Avui no us volem parlar de cap projecte musical, ni de cap concert. Us volem parlar de la part més visual de La Capsa i de com us arriba la nostra programació. Ens referim a la nostra difusió. Perquè us feu una idea del nostre dia a dia, l’equip de La Capsa som dinamitzadors socioculturals, que tot i que sabem fer una mica de tot, el nostre punt fort no és precisament el disseny gràfic. Per això des que vam reobrir l’edifici l’any 2014, hem comptat amb la col·laboració de dissenyador/res que ens han ajudat a transmetre-us el que fem d’una forma bonica.

Aquest 5 anys ens han deixat un recorregut molt divers, encara viu, que ens ha portat a un nou canvi del què us anirem explicant aquests pròxims dies; de moment us proposem un viatge, un recorregut per la cartelleria d’aquest temps.

La campanya de reobertura va estar a càrrec del Quim Fonoll, on la imatge tenia un pes important. Va ser una campanya emotiva que ens va donar la força per començar.

A partir d’aquest tret de sortida, vam començar cicles de dos anys amb dissenyadors locals que ens han permet enriquir-nos de diferents mirades i connectar amb la creació local. Els primers amb qui vam treballar van ser els Domingos Recreativos, amb un disseny mensual que mantenia el pes en la imatge, però aquesta vegada de l’arxiu propi de La Capsa.

El 2016 els Domingos Recreativos van incorporar al disseny els collages del Gabri Guerrero transportant-nos a un món oníric.

Amb el Luis J. Higueras vam obrir un nou cicle des del gener del 2017 fins a aquest mes d’octubre.  Un disseny centrat en les imatges de bandes que ha anat evolucionant incorporant més textures i imatges de fons.

I què ve ara? Doncs això és una sorpresa que podreu veure molt aviat, però de moment us avancem que obrirem un nou cicle  amb el Dávid Sánchez,  dissenyador pratenc que tan aviat et fa un cartell com un vídeo pel #4raons, addicte al pa i futur ull sec. Durant aquest darrers mesos ha estat caminant-se el Prat creant vincles amb altres “nodes” de creació de la ciutat com UNZIP i l’Escola d’Arts.