Aquest nou cicle que estem obrint amb la difusió de La Capsa, ho hem definit com una obertura cap a altres llenguatges i també cap a altres creadors. El David Sánchez serà qui ens guiarà i ens ajudarà a donar-li forma, però el “substrat” seran les imatges d’obres d’artistes locals que anirem descobrint mes a mes.

“Cuidado con ella” (2018) és el nom del collage que tindrem a la difusió del mes de novembre. La seva autora és Marilí Romero, una artista visual que viu al Prat que treballa la il·lustració i la pintura mural. Tal com ella es defineix:

“Mi pintura y mi obra en general no deja de ser una continuación de mí misma: Iconoclasta, provocadora, feminista, comprometida, divertida, positiva… Me gustan los ovnis y las vacas y los lunares de colores y las cajas de avecrem. Mi tema es la figura humana, el retrato, el alma, la tuya la mía. A través del arte encuentro preguntas y respuestas, me sana, me ilusiona. No podría vivir sin crear, es mi actitud frente a la vida.”

Ens vam trobar amb la seva obra a l’Exposició Col·lectiva d’UNZIP de l’any passat , i tal com la Marilí ens ho ha explicat, està fet de trossets de papers i enganxines que li agrada agafar del carrer. Així cada element del seu collage té una petita història que ha quedat encaixada dins un disseny que el David ha creat, on ha incorporat els concerts i activitats del mes. Aviat us compartirem el resultat.