El 2012 semblava que s’acabava el món per una profecia Maia. A La Capsa no ens va importar gaire i vam pensar que, com que també era any de traspàs, podríem fer un projecte molt xulo el qual comportés, també, molta feina (i que només haguéssim de repetir cada 4 anys). Sembla que, com que el 2016 no s’havia d’acabar el món, ens en vam oblidar. Però aquest 2020 no, ja que torna a ser any de traspàs i Donald Trump està assegut dins la Casa Blanca (i que no, no té res d’alarmant).

La idea del #366cançons és recollir 366 cançons, una per cada dia de l’any, i que aquestes cançons les recomaneu vosaltres. Tots els que passeu per l’edifici, que col·laboreu en els nostres projectes, o simplement, aquells que tingueu ganes i que us creueu amb un dels curadors del projecte. La cosa va així: hi haurà 12 curadors que s’ocuparan de gestionar 30 dies, o el que és el mateix, 30 recomanacions acompanyades del perquè i del qui.

Si voleu seguir les recomanacions del projecte, cada dia penjarem les novetats als comptes de Twitter i d’Instagram de la Capsa, així com al programa del Prat Ràdio Planeta Prat. Al Facebook i al web de La Capsa anirem recollint totes les propostes i podreu consultar-les sempre que vulgueu.

Aquesta aventura, comença, evidentment, el dia 1 de gener. Estigueu atents!