Saps cantar? Saps tocar algun instrument? T’agradaria participar a l’Almeuritme 2020?

Posem en marxa una nova edició de l’Almeuritme i obrim una convocatòria oberta a tots els músics de la ciutat que hi vulguin participar.

La cançó de la desena edició de l’Almeuritme serà Bon Dia, d’Els Pets. Durant el mes de març, els músics participants compartireu tres assajos – un cop per setmana -, amb membres d’Els Pets, i gaudireu amb ells del procés creatiu, us ensenyaran a tocar la cançó i col·laborareu amb arranjaments nous. El següent pas serà visitar l’estudi de La Capsa per enregistrar la cançó i per últim sereu protagonistes del videoclip de
l’ Almeurtime 2020.

Convocatoria oberta del 17 de gener fins al 23 de febrer.

Si t’interessa has d’omplir aquest formulari i nosaltres contactarem amb tu: