Trajectòria artística a grans trets.
Llicenciat en BBAA.
He continuat participant en varis tallers de diverses tècniques de gravat: col.lagrah,, litografia, gravat sobre fotopolímer, serigrafia, tecnoxilografia, trànsfers, enquadernació…
Partícep en diverses mostres col.lectives amb gravats i llibres d’artista a Sitges, Canet, Girona, Bcn.
I amb els llibres d’artista realitzats conjuntament amb el col.lectiu map3s Edicions hem estat a la Fira internacional del llibre d’artista Artlibris (BCN) i en altres fires de llibres d’artista a Terrassa i Sevilla.

Haiku al meu voltant va estar seleccionada a la mostra de la VII Biennal de paper de Sant Pere de Riudebitlles ( map3s Edicions) (2014)

1er premi VIETNAMITA de llibres d’artista amb GONDWANA ( map3s Edicions) St P. Riudebitlles i Museu Capellades. (2017)

Direcció artística i comissariat compartit amb Manuel Riccardi de la mostra Més Panxa Poc Cap amb persones del Centre de Salut Mental El Turó de Vilafranca del Penedés. Mostra a la Sala Fòrum Balaguer (2016) i Vilanova (2017).

Comissariat i participació a les dues primeres mostres de llibres d’artista VERSFUSIÓ de la Festa de la Poesia a Sitges. ( 2018/19)

Contemporàniament al Prat del Llobregat he participat en diverses activitats en relació amb UNZIP i (Relatoria gràfica Llavors,Llavors ) i IntersECCions. ( Relació Art i Escola i Comunitat).

 

Jaume Aldabó

www.jaumealdabo.cat
instagram: jaum.e
Facebook: El bollidor d’Art