Després de l’entrada en vigor de les noves mesures aprovades per la Generalitat, La Capsa recupera parcialment l’activitat presencial amb la programació de concerts, l’obertura del Bar i la formació de L’Escola d’Arts en Viu a les nostres aules.

L’últim concert del qual vam poder gaudir a la sala, va ser el del cantautor pratenc Marc Garcia, que ja es va desenvolupar amb les mesures i condicions amb què tornem a reobrir: amb un aforament reduït respectant la distància de seguretat i sense servei de barra. De la mateixa manera, treballem per garantir les restriccions horàries i de mobilitat adaptant els horaris de l’activitat a la situació actual. Així, aquest mes de desembre recuperem aquells concerts que havien quedat suspesos com el #4raons amb Los Hijos del Trueno i l’Orquestra de Barri o l’actuació de Verde Prato. També podrem gaudir de la presentació del projecte guanyador de la convocatòria /UNZIP: Ràdio Capsa, que es troba en ple procés de creació.

Per altra banda, els projectes de creació comunitària se seguiran desenvolupant, en la mesura del possible, telemàticament fins que es permeti recuperar tota l’activitat presencial al centre. De la mateixa manera, haurem d’esperar a tornar a obrir els bucs d’assaig.

Això sí: La Capsa torna a agafar ritme i a habitar-se amb la reobertura del Bar! Us esperem per fer el vermut, dinar, prendre un cafè… de dilluns a divendres de 12 a 17h i els caps de setmana de 11 a 17h. Podeu consultar el menú diari al seu Instagram.

L’Escola d’Arts en Viu també torna a recuperar la seva formació de manera presencial adaptant els grups a la normativa vigent i nosaltres, seguim amb l’oficina oberta de 17 a 20h de dilluns a divendres. Tenim moltes ganes de veure-us i tot i que sigui amb petites dosis, recuperar el gaudi de la música en comunitat i com sempre, de manera segura.