Verde Prato i Los Voluble 

Del 17 al 20 de desembre, La Capsa, el Teatre L’Artesà, el Cèntric i /UNZIP proposen itineraris INDISCIPLINATS dins les seves programacions.

Eliminant les etiquetes, desbordant els conceptes, esborrant els límits entre disciplines, amb especial interès cap a la nostra contemporaneïtat i el nostre entorn, a partir de diferents propostes artístiques totalment “indisciplinades” per celebrar l’art com a artefacte dionisíac per gaudir, qüestionar, transgredir, preguntar, provocar.

Tant Verde Prato com Los Voluble no són exemples d’un apropament acadèmic a la música. La primera és autodidacta i els segons fan les seves composicions a través de cut-ups o collages sonors. Serà una experiència interessant a on el virtuosisme de la tècnica no serà la protagonista. Són un tipus d’artista
que s’apropa al llenguatge musical a través de la necessitat de fer-ho, la música (o el llenguatge sonor) esdevé l’eina mitjançant la qual expressar el missatge, però no n’és la finalitat.

Verde Prato, és el projecte en solitari d’Ana Arsuaga – tolosana militant de diferents formacions a l’escena bilbaïna Serpiente, Mazmorra -, amb el qual revisita el folklore de la seva terra i el transforma a través de la música electrònica.

Los Voluble, són dos germans sevillans que porten en actiu des del 95 creant peces audiovisuals a partir del collage sonor i del reciclatge de vídeos de tota mena. El seu espectacle té un to crític i polític, i sovint col·laboren amb altres artistes, com per exemple el Niño de Elche. En aquesta ocasió vindran amb l’espectacle Flamenco is not a Crime, el qual ells descriuen com:

Inspirados por el movimiento “free party is not a crime” presentamos una propuesta en la que el flamenco y la electrónica se cruzan con la cultura crítica y el political remix video. Siguiendo la senda de planteamientos articulados en espectáculos anteriores como ‘Raverdial’ o ‘En el nombre de’, en torno a la fiesta, lo común de la remezcla y la complejidad de lo colectivo, Un trabajo sobre las contradicciones, las purezas y las rarezas que nos da el flamenco y la música rave.

Descobreix tota la programació i compra o reserva les teves entrades a teatrelartesa.cat/indisciplinats