A La Capsa som així com molt d’estar per casa i també som molt de regalets, és per això que aquest Nadal fem un Cicle de Músiques Locals amb les estrenes discogràfiques de la nostra gent més propera.
Començarem amb els ja famosos Tronco. Els germans Herrero son més clàssics que el cagatió – tronc de nadal – per aquestes terres. Els hem trucat i aprofitant que presenten un nou àlbum, aterraran al seu  segon escenari més familiar – sempre després del pati de casa seva -. El dia dels innocents a les 19h sonarà “Nainonai” per primer cop en directe a la Sala de La Capsa, si hi voleu ser correu a per les entrades!

Els Totti Montenegro, venen directes d’aquí: el disc que presenten l’han muntat i assajat en els bucs d’assaig de La Capsa.  O sigui que desplaçar-se i tocar a la sala serà com recitar el poema de nadal davant de la família! Recordeu: 2 de gener a les 19h Totti Montenegro presenta “San Pietro puede esperar” a la Sala.

 

Miguel Talavera, el bluesman local amb més carrera també està d’estrena! Aquest any ha estat treballant en un disc a on mescla, experimenta i juga amb tot tipus d’estils: esteu preparats per escoltar boogalo, samba o son a través de les guitarres més blueseres? Doncs Miguel Talavera ens ho ha preparat sota el nom de “Tocayo”, que s’estrena a La Capsa el dia 7 de gener a les 19h.

I, com a punt i apart – encara queda molt talent al Prat! -, Pigmy presenta el seu últim treball: Manifestación. Aquest és el seu tercer LP en solitari a on sonoritats pròpies de la música barroca – llaút, flauta, timbals – s’uneixen amb elements del rock progressiu i de la psicodèlia. Un disc que tot i accessible, pot tenir tantes lectures com escoltes se li vulgui donar! Apunteu-vos la data: 16 de gener a les 20h.

Per comprar les vostres entrades podeu accedir al nostre compte de koobin . Us hi esperem!