Ens posarem poètics aquí… Des de les anelles d’un arbre o d’una cloïssa, passant per l’isòtop 14 del carboni, les arruguetes que surten als costats dels ulls o, una mica més aterrat, un àlbum fotogràfic – o instagram YOU, GEN Z kiddos-, trobem l’obsessió humana de mesurar el pas del temps i de crear-ne memòria.

Continuem poètics… una de les meravelles de la humanitat – que va posar nerviós(a) a déu – és la cooperació entre persones, la que ens ha permès construir grans monuments com les piràmides d’Egipte o els moais de l’Illa de Pasqua, que ha redefinit l’acadèmia dels últims 300 anys i que ens ha permès CREAR LA LLISTA COL·LABORATIVA MÉS CREMA DE LA HISTÒRIA!

Doncs sí! Ja han passat 366 dies des que vam començar i avui donem punt final al projecte. Repassem: el projecte 366cançons fa un recull de recomanacions musicals de tots vosaltres, de la gent del Prat. Cada dia algú recomanava una cançó i ens explicava què tenia d’especial, i nosaltres ho compartíem a l’stories d’Instagram.

Ara us volem donar les gràcies i oferir-vos la fotografia musical que hem creat del Prat de Llobregat. Una imatge que no entén d’edats, ni de gènere, ni ofici, ni idiomes, una imatge que parla d’un poble a través de la música que escolta. En aquesta llista d’spotify trobareu les anelles de l’arbre que han marcat el pas del temps en aquest llarg i raríssim any 2020 que estem a punt de tancar.

Moltíssimes gràcies a tots! Que passeu una bona entrada d’any i un molt feliç 2021!