Seguim consolidant la programació a La Capsa, i encetem un mes de març carregat de bona música. Tots som conscients que l’última gran festa que vam veure per aquí va ser el Paraula de Dones de l’any 2020, ara un any més tard continuem amb forces i amb ganes de fer una altra edició, però amb sensibles modificacions.

Hem volgut aprofitar l’aturada per fer un auto-homenatge a aquest projecte que té tants anys d’història com històries per explicar. El Paraula de Dones 2021 serà, així, una recol·lecció de moments, cançons, anècdotes, records i sobretot, de totes les persones, dones, artistes, que any rere any han fet possible la seva raó de ser.

I com volem mantenir viu l’efecte sorpresa, no revelarem res més! Us convidem a gaudir plegades de la presentació  d’aquesta retrospectiva paraulera a través del nostre canal de YouTube, el dia 6 de març a les 19h.

Aprofitarem que el mes de març ens deixa algunes escletxes entre els núvols i que el sol ja es deixa veure per a treure l’escenari de La Capsa a la Plaça Joan García Nieto: el dissabte 13 a la 13h ens visiten Koko Jean & The Tonics, els super-grup de r’n’b, soul i blues que uneix a Koko de The Excitements amb components de Mambo Jambo, Flamingo Tours o Suitcase Brothers; i el diumenge 21 a la 13h podrem conèixer la proposta en clau de flamenc de Maria la Blanco, qui va ser cantant dels Txemurris en un projecte Cocoon amb la companyia del Petit Ramón.

Però aquí no acaba tot, hi ha tres concerts més que ens demostren que l’escena local no només segueix activa sinó que a més està en bona forma: el dijous 18 a les 19h l’Escola Sona, a on l’Escola d’Arts en Viu mostra l’avenç dels seus combos, tornarà a omplir de música la Sala de concerts. I els dies 26 i 27 a les 20h podreu anar a veure a les Heidi & The Boobies i als Bingo Barkow. Aquests dos grups, després d’assajar durant diversos mesos amb la companyia de The New Raemon, d’haver polit el seu só i d’haver arrodonit les cançons, ens presentaràn en directe allò que tot just acaben de gravar a l’estudi de gravació.

Ja ho sabeu, si us agrada la música i sou al Prat, no hi podeu faltar!