Hi ha molta música al Prat, molta! Molta gent que estudia a L’Escola d’Arts en Viu, molta que assaja a bucs, molta amb fundes d’instruments pel carrer i moltes que no hem vist a la vida i que resulta que tenen una banda. No us heu preguntat mai què fan? Com sonen? Qui són?

Doncs bé, des de La Capsa també ens ho preguntem i ens sorprenem de la quantitat d’artistes amb projectes propis. Com que volem reforçar l’escena de la ciutat i donar a conèixer el talent local, cada mes programem propostes properes. Però no ens volem aturar aquí, per això enguany hem tornat a reactivar el projecte Directe a l’Estudi.

Per a qui no ho sàpiga, el projecte Directe a l’Estudi va néixer fa uns anyets amb la voluntat de mostrar els projectes de grups locals, què escoltéssiu la seva música i que veiéssiu les seves cares. En aquella primera etapa van passar per aquí el Tronco, Los Átomos, el Xavi Alias, Los Bohemios Autorizaos i Labandatonpare i la producció de vídeo va ser a càrrec de Toni Filmmaker.

Ara, reprenem aquest projecte amb noves cares tant davant com darrere de la càmera. Les bandes són els Khalm, els Melting State i Malos Tragos i la producció és a càrrec de Jordi Coromines al vídeo i Jordi Corch al so. Durant els pròxims mesos us anirem mostrant els resultats

54d724d9-b207-4d3a-8bd9-50a660e3122d

Khalm 5

3f6ba77c-eafa-4abd-9fbc-fa26913b389a