Arribar a La Capsa és fàcil!

Arribar a La Capsa és més senzill del què imagines! pots arribar de forma senzilla amb transport públic o amb cotxe. T’expliquem com!

 

AMB TRANSPORT PÚBLIC

Amb Metro, la L9 des de o cap a Barcelona

La parada de Les Moreres és a tan sols a 50 metres de La Capsa. Enllaça La Capsa amb Barcelona i L’Hospitalet. La L9 sud enllaça amb la L1, L3, L5, Ferrocarrils i Renfe. Té una freqüència de pas de 7 minuts aproximadament. Els divendres s’allarga fins les 02h de la matinada i dissabte fa horari continu tota la nit i diumenges i festius fins les 00h.

Hi ha dues sortides a la parada de metro, us queda més a prop agafar la sortida Les Moreres.

 

Amb autobús des de o cap a Barcelona
165, El Prat exprés, des de Plaça Espanya (L1, L3 Paral·lel). Enllaça Barcelona i el Prat de dilluns a divendres fins les 22:30h, amb un trajecte de 15 min. i una freqüència de pas d’entre 9 i 15 minuts . T’has d’aturar a la segona parada del Prat, Gaiter de Llobregat amb carrer de Les Moreres. Si el trajecte el fas més tard de les 22:30h o en dissabte i diumenge hauràs de buscar el bus 65, (és una mica més lent però igual d’efectiu!), que allarga el seu trajecte fins les 23:30h i connecta El Prat i Barcelons els dissabtes i festius.

Les connexions entre el Baix Llobregat ja sabem que… En fi, de nou ens hem de declarar fans de l’autobús! Algunes opcions:
Des de Sant Feliu o Sant Just pots venir amb la L10 amb una freqüència de pas de 40 minuts. Des de Sant Boi arribaràs amb la L78.

El Bus Nit per tornar a casa
El N16 i el N17  connecten El Prat amb Plaça Espanya i Plaça Catalunya/Ronda Universitat amb una freqüència de pas de 20 minuts. La parada és a l’avda. Verge de Montserrat amb  Frederic Soler, a 5 minuts de La Capsa a peu.
El N16 també va en direcció a Viladecans, Gavà i Castelldefels

Renfe
Si vens de Barcelona ja t’avisem que és millor que vinguis amb BUS però des de Passeig de Gràcia o bé des de Sants (on pots fer transbord vinguis de la línia que vinguis) surten trens cap al Prat amb una freqüència variable durant el dia. Heu d’agafar els que van direcció Aeroport o bé a Castelldefels. Des de l’estació tens uns 15 minuts caminant. La línia del Prat és laR2

Com arribar? TMB també ens ajuda a trobar la forma més fàcil de fer-ho… L’adreça de La Capsa és Avda. Pare Andreu de Palma, 5-7

El tema Taxis… Si teniu pressa per tornar a casa i voleu comoditat, per uns 17-20€ podeu tornar amb taxi fins a Barcelona (taxis El Prat 933701611)

AMB COTXE