La beca Música i Territori, impulsada per La Capsa, és una de les vuit modalitats de la Convocatòria d’Arts Visuals /UNZIP.

L’objectiu de la beca és treballar les pràctiques musicals en relació amb el territori i els seus col·lectius, apropant la pràctica musical a espais de participació, creació i transformació social.

Es valora:

• La capacitat del projecte de connectar amb les línies de treball i dimensions de La Capsa, així com de treballar des d’una visió crítica i una mirada interdisciplinar i oberta.
• La capacitat relacional del projecte i la implicació de les comunitats, posant a les persones en el centre de la seva acció i generant experiències vitals significatives.
• La generació d’espais de co-aprenentatge i processos de reflexió i creació a través de l’experiència musical i sonora, que posin l’accent en l’exploració i l’experimentació.
• La proposta d’accions i intervencions deslocalitzades i la capacitat innovadora en la documentació i comunicació del procés.

2020

PROJECTE EMNIs (Espais Musicals No Identificats), pensat per Núria Inés, Paula Gayán, Jose Valderrama, V.Emil i coordinat per Edi Pou

EMNIs és un podcast sobre Espais Musicals No Identificats: el pati d’una casa, la sorra de la platja, les escales d’un parc… Llocs del Prat on es crea i es comparteix la música de forma quotidiana, espontània, i sovint no reglada. Escoltarem la veu i la música dels seus pobladors, ara desterrats de la quotidianeïtat per la covidianeïtat, amb l’afany de convertir la ràdio en un nou punt de trobada.