Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Átropos, amb PARCOURS i Rocío Cano Valiño

28/05/21-20:00 a 21:30

Navegació d'Esdeveniment

2Foto-Ibermusicas_Educativa copy copy (1)

El duo PARCOURS i la compositora argentina Rocío Cano Valiño realitzaran un workshop al voltant de la creació sonora i de les tècniques compositives i interpretatives actuals amb L’Escola d’Arts en Viu.

En aquesta trobada es realitzarà un treball amb els estudiants de l’Escola centrat en la introducció de tècniques instrumentals esteses o la presentació i experimentació amb eines compositives com l’electrònica en temps real, la notació gràfica o altres notacions no convencionals i la relació entre els sons acústics i electrònics a través de la improvisació lliure. Es tracta, doncs, d’una introducció a les músiques de recerca amb una mirada lúdica i d’intercanvi.

Per altra banda, el concert comptarà amb l’obra Asterion (la qual es treballarà en el workshop) i l’estrena nacional d’Antanáklasi II (per a saxòfon baríton) de Rocío Cano Valiño i amb altres peces de creadors catalans com Gemma Ragués Pujol, Ramon Humet o el compositor francès Pierre Jodlowski. A més, durant la residència que el grup realitzarà a la Capsa es començarà a treballar en la nova obra Átropos de Rocío Cano Valiño, que s’estrenarà properament.

La durada aproximada del concert serà d’uns 50 min.

Aquest projecte compta amb el suport de les “Ayudas de Ibermúsicas a Residencias Artísticas”.

Compra la teva entrada

Detalls

Data:
28/05/21
Hora:
20:00 a 21:30
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,