Paraula de Dones 2017: “Quemamos el push-up”

El Paraula de dones només retrocedeix per agafar empenta i fer un pas més enllà. Un salt que, enguany, porta l’empenta de tretze dones juntes; actrius, cantants, mares, dissenyadores, companyes, escenògrafes, realitzadores, ballarines, amigues, pratenques, escriptores…Un deliri de creativitat i afecte acompanyat i empès pels directors artístics i companys de viatge el Marc i la Ona.

Aquest 2017 presenten “Quemamos el Push Up” una peça que ens porta entre bastidors, vi i rialles a conèixer les històries i les emocions que viuen 13 dones que assagen per l’estrena d’un Paraula de Dones. Teatre a dins del teatre, o la manera singular d’aquest grup de dones de viure un procés que sense saber-ho, les canviarà per sempre.

El llenguatge audiovisual, l’escènic i el musical s’uneixen en una peça que de ben segur que encendrà en flames molt més que els push-up

El Paraula de dones 2017 es presentarà el divendres 10 de març a les 22:30h. 

“La companyia d’espectacles “Paraules” està preparant un nou show per al Dia de la Dona. Aquest any és molt especial perquè celebra el seu vintè aniversari. Estan totes les dones de la companyia molt nervioses, de què parlaran? Es posaran d’acord? Hi haurà música?.

En qualsevol cas, totes tenen alguna cosa en comú: Estan orgulloses de ser dones i “quemarán el push-up”.

Aquí teniu el vídeo de l’espectacle:

Llegir la crònica de l’espectacle i veure les fotos >