Vint Vinils amb Pachi

Esdeveniment

dijous, juny 13, 2024 - 19:00

El Bar de La Capsa
Compartir a:

Vint Vinils és el nou espai de trobada per a apassionats dels discos on venir a escoltar vinils i conversar de les històries que aquests amaguen!

En cada edició, convidarem a una persona apassionada de la música que compartirà amb la gent els seus Vint Vinils preferits! ;)

Al llarg de la xerrada es parlarà dels motius i anècdotes que han portat aquests discos a ocupar un lloc tan significatiu en la vida del convidat des del moment en què els va escoltar. Proposem una sessió desenfadada que permetrà la interacció entre convidat i assistents. Punxaran fragments dels vinils, analitzaran les portades dels mateixos i s'aprofundirà en la música que cadascun dels discs conté, així com en la relació personal que el convidat té amb les cançons.

En aquesta tercera trobada comptarem amb Pachi! Des de ben jove escoltava la música que li posava el seu pare a casa: Ted Head, orquestres diverses, swing... Amb només 10 anys va fer el seu primer single i des d'aleshores ha anat coneixent diferents bandes i estils, fins a dia d'avui. Escolta des de folk fins a metal passant pel jazz i el rock. És fan col·leccionista de Frank Zappa, a qui considera el seu Déu juntament amb Hendrix i el seu guitarra preferit, Allan Holdsworth. Sempre ha tocat amb bandes locals del Prat i encara continúa amb la banda "Mañana es Tomorrow". (De vegades, quan no sap què escoltar, es posa música clàssica.)


 

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA