Aforest Fest 2023

Notícia
Compartir a:
dissabte, maig 6, 2023 - 17:30

Una flor no fa estiu, però un Afores Fest fa primavera. Obriu les agendes i reserveu-vos el dissabte 6 de maig perquè el "festivalet" més fresc de músiques modernes i grups emergents torna a La Capsa!
Per començar a obrir boca, us farem un recorregut pels projectes musicals que esdevindran protagonistes d'aquesta edició.

Comencem amb el projecte indie pop de Luna Valle, artista valenciana que ha tret el seu primer EP el febrer d'aquest any. Tres cançons sota el títol de Despedida i publicats a través del segell Buñuelos, el paraigua amb què la jove cantautora vol editar-se a partir d'ara. Aquest primer EP, en uns mesos anirà seguit de moltes més cançons i és un símbol de comiat cap a moltes coses: la manera de cantar, de parlar i d'escriure. Les tres cançons de l'EP estan plenes de tendresa i sinceritat, exemplificacions d'un pop contemporani de cadències lentes. Per l'artista és molt important l'autogestió per a no sotmetre's; el seu segell Buñuelos es recolzarà en Snap! Clap! i Levadura per a la promoció i contractació de concerts, dos projectes que també treballen als marges de la indústria canònica. L'amor és el gran motor de les seves lletres, però enfocades des d'una perspectiva més reflexiva, entenent lo important que és sentir a més dones parlar sobre les seves experiències sexoafectives que sovint queden als marges i reservades a les esferes privades.

Una altra banda que ens acompanyarà en aquesta edició de l'Afores Fest és Kylu Te Quiero. Grup que sorgeix de la Facultat de Belles Arts de València l'agost de 2021 de la mà de David (guitarra i cors), Rin (veu i teclat), Sergio (batería) i Aitana (baix i cors). Tots els integrants del grup han aportat els seus referents I influències donant lloc a una amalgama de sons influenciada per l'indie-rock nipó dels 90, el pop punk dels 2000 de grups com Juniper Moon i l'esperit riot grrrl que s'intueix en tots els seus temes. Com ells mateixos ho defineixen, fan "Punk simpàtic per a gent simpàtica".

 

Continuem amb la proposta de JaviJavier. Quatre amics de Barcelona que fan rock i també una mica el què els hi dona la gana, com ells diuen. I és que el quartet intenta fugir de l'exigència amb relació a la imatge que va lligada a la música, posant la mirada en allò que els hi importa de veritat: les guitarres i les bateries. Garage, rock and roll, pop... del que sigui en fan una festa

 

Acabarem amb  Pau ByChance, artista i compositora que va formar part del grup Girl Chance i que actualment porta la seva carrera en solitari, obrint-se camí cap a l’hyperpop. Com la mateixa artista descriu, aquest gènere és com barrejar vodka i gominoles, és la interpretació exagerada de la música pop, agafant referents del món d’internet dels 2000. El seu últim llançament és el single Rave en la Galaxia, que ha tingut una gran rebuda i inclús ha sigut afegida a la playlist oficial d’Hyperpop mundial.


La festa acabarà de la mà d' Escuse Mua Djs, duet format per Cristina Daura i Roberta Vázquez, que no només són dues de les il·lustradores més talentoses de Barcelona, sinó que també tenen la capacitat de seleccionar la millor música per a moure l'esquelet.

 

Per acabar de completar aquest recorregut, us recomanem que escolteu la playlist de l’Afores Fest per a començar a entrar en calor i poder gaudir al màxim el dissabte 6 de maig! Us hi esperem.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA