Cerca

Què vols buscar?

Mostrant 1 - 20 de 1334 resultats

Cinema i Música 2024

Ana Cruz i Sergio Rojas, Hector Botija i Carlos García Reche, Missing Textures.

PROJECTE

Un any més d’experimentació musical col·lectiva amb Antropoloops!

Un any més d’experimentació musical col·lectiva amb Antropoloops! Anònim (no verificat) dv., 26/07/2024 - 11:22
Image

 

Després de l’experiència en 2023, aquest curs a La Capsa i L’Artesà hem tornat a experimentar amb l’eina d’Antropoloops en el marc d’uns laboratoris en què alumnes de l’INS Ribera Baixa i l’INS Salvador Dalí han posat en comú els seus gustos musicals per acabar creant més de 40 peces sonores.

Antropoloops no és una persona, ni un animal, ni una cosa: és una eina que fa música. Gràcies a aquesta eina podem retallar, enganxar, reproduir i gravar sons i músiques que ja existeixen i crear les nostres noves bandes sonores. Tot plegat, entenent la remescla musical com un espai de joc, de trobada i d’experimentació per acabar generant un arxiu sonor situat en les experiències de l’alumnat.

Aquest curs, la premissa dels alumnes de 1r i 3r d’ESO de l’Institut Ribera Baixa ha estat escollir cançons que escoltem de forma compartida. Aquella cançó que sempre cantem amb la família la Nit de Nadal. O la que sona en tots els viatges en cotxe amb els teus germans. Potser aquella que ballava la teva àvia els diumenges mentre escombrava. O la que poses amb els col·legues entre classe i classe... Les cançons que escoltem en comunitat no sonen igual que les playlists que ens posem amb auriculars en la intimitat, així que, en Rubén Alonso i en Fran Torres, membres del col·lectiu Antropoloops, ens van convidar a repensar les nostres identitats col·lectives per acabar mesclant i remesclant una mena de multivers musical.

El grup de 2n d’ESO de l’Institut Salvador Dalí va centrar la seva exploració en la presència de la llengua catalana en la música de diversos moments històrics. Així, vam jugar amb material que anava des de les lletres reivindicatives de la Nova Cançó fins el Millonària de Rosalia. Tot això, després d’haver entrevistat les seves famílies sobre la diversitat lingüística de les músiques del nostre dia a dia. El resultat va ser un collage sonor connectat amb la nostra identitat cultural que els alumnes van presentar en públic a la sala de La Capsa davant de companys i família. Una experiència que de ben segur tots i totes les participants recordaran!

Aquesta activitat neix a partir de la col·laboració entre Teatre l'Artesà i La Capsa, en el marc del projecte educatiu Camins Vius, un dels projectes educatius del teatre que proposa als centres educatius gaudir de les Arts en Viu en la seva plenitud, creant espais d’intercanvi i col·laboració entre els artistes que treballen al teatre i diverses escoles públiques del Prat de Llobregat, per convidar a veure, tocar, experimentar, posar cos i reflexionar a partir de tot un seguit d'activitats pensades i creades específicament per a la comunitat educativa.

Si et pica la curiositat de saber com funciona aquesta eina, tu també pots entrar-hi i formar part d’aquesta remescla! A la web d’Antropoloops es pot accedir al dispositiu creat el curs passat pels alumnes amb tots els seus loops!

 

La Capsa i L’Artesà s’uneixen una vegada més per desenvolupar un projecte amb alumnat de Secundària en el marc de Camins Vius

Al novembre, nova edició del festival Indisciplinats a la ciutat del Prat

Al novembre, nova edició del festival Indisciplinats a la ciutat del Prat Anònim (no verificat) dj., 25/07/2024 - 11:41
Image

A la tardor tornarà Indisciplinats, el festival de les arts al Prat que estableix un diàleg entre disciplines i ofereix un programa conjunt i divers de propostes escèniques, musicals i d’arts visuals. El festival ha anunciat les dates de la seva quarta edició, que tindrà lloc del 13 al 17 de novembre a diferents equipaments de la ciutat.

Durant gairebé una setmana podrem tastar diferents propostes artístiques i comunitàries que ocuparan els centres culturals de la ciutat per gaudir de la creació contemporània. Es podran visitar de manera deslocalitzada instal·lacions, exposicions, performances, trobades, universos sonors i concerts que entraran en diàleg.

Pràctiques artístiques i comunitàries que germinen a la tardor

Els projectes becats per la Convocatòria /Unzip i impulsats pels equipaments que configuren la xarxa (els centres cívics Jardins de la PauSant Jordi-Ribera Baixa i Palmira Domènech; l'Escola d'Arts Visuals del Prat i el Centre d'Art Torre Muntadas) obriren els seus processos de treball durant el festival. Un moment en què presentar al públic tot el treball artístic i comunitari que han anat gestant durant els darrers mesos. Projectes que incideixen en les relacions interespècies, la memòria, les cures i també que aprofundeixen en les tensions entre els espais urbans i naturals.

Indisciplinats és un espai obert i festiu on aquests processos artístics poden ensenyar el contacte que han anat teixint  amb el context de creació local i amb altres persones interessades en l’art.

Arts en viu sense disciplines

Pel que fa a les arts en viu, el Teatre L’Artesà i La Capsa s’uniran un any més per oferir una programació que trenca les lògiques i els espais convencionals. Així, Indisciplinats és el moment de veure propostes que es mouen entre llenguatges audiovisuals, performance, noves dramatúrgies, nous enfocaments de la música en directe... És, a més, el moment de veure els espais d’aquests equipaments culturals transformats, amb vermuts ben irreverents a la terrassa de La Capsa, sessions nocturnes d’electrònica al vestíbul de L’Artesà o concerts de petit format al bar de La Capsa. Tot això disponible amb un abonament conjunt que, per un preu molt reduït, permetrà gaudir de totes les propostes. A la tardor podreu consultar tot el programa detallat però, de moment, reserveu-vos les dates!

L’Artesà, La Capsa i els centres de la xarxa /Unzip preparen un any més el festival Indisciplinats, que veurà la llum del 13 al 17 de novembre.

Dispositiu de Cançó Protesta Experimental: proposta seleccionada a la modalitat Música i Territori de la Convocatòria /Unzip 2024!

Dispositiu de Cançó Protesta Experimental: proposta seleccionada a la modalitat Música i Territori de la Convocatòria /Unzip 2024! Anònim (no verificat) dj., 18/07/2024 - 14:44
Image

En el marc de la Convocatòria Unzip 2024 i dintre de la modalitat de Música i Territori impulsada per La Capsa, s'ha seleccionat la proposta 'Dispositiu de Cançó Protesta Experimental' (D.C.P.X) com a projecte guanyador!

En un procés de creació popular i reivindicació social a través de la música, l'Ivó Valdivielso i l'Òscar Martínez construiran una peça audiovisual participativa amb tecnologia musical d'avantguarda.

El projecte neix de la voluntat de mantenir-nos socialment desperts i catalitzar aquelles problemàtiques que ens afectes quotidianament reivindicant la cançó com a eina d'expressió popular i mobilització social. Alhora que incorporen l'ús de tècniques experimentals com a eines alliberadores, que ens permetin allunyar-nos de dogmatismes, fórmules comercials i eslògans repetitius.

Així, el D.C.P.X s'atreveix a posar en diàleg aproximacions aparentment improbables, però altament complementàries: la poesia i el codi informàtic, la cultura i la ciència, l'expressió popular i els moviments underground... un poti-poti que prendrà forma gràcies als ciutadans i col·lectius del Prat que transformaran les seves denúncies en una peça musical i visual mitjançant el debat, la composició lírica i la composició algorítmica.

Estigueu atents al seu web on aniran recollint tot el que vagi succeint. Imatges i textos, denúncies i cançons, codis i dades..., sou més que benvinguts a xafardejar!

També podeu escoltar la llista d'Spotify que han fet a mode d'inspiració.

 

Ivó Valdivielso i Òscar Martínex ens proposen la creació popular i la reivindicació social a través de la música.

Segona edició del cicle de debats "SoPerifèric"

Segona edició del cicle de debats "SoPerifèric" Anònim (no verificat) dc., 10/07/2024 - 11:12
Image

Què passa quan el fitxer mp3 té més drets que la persona que ha compost la cançó? Per què hem normalitzat la pràctica dels instruments hegemònics i occidentals en la formació musical? Acabem caient en tòpics racistes i exotismes quan intentem programar d’una forma més plural? Com podem atendre les desigualtats a què fan front lis artistis migradis en un sector ja de base precaritzat?

Per xerrar sobre aquestes i moltes altres qüestions, més o menys difícils de respondre, ens vam trobar el passat 5 de juny al fresc de la terrassa de La Capsa. Sota l’ombra dels plataners, una rotllana de persones diverses es va convertir en un espai dedicat al diàleg i a la reflexió crítica compartida per parlar plegades sobre totes aquelles músiques que sembla que no vagin amb nosaltres, però que s’arrelen en cultures amb què convivim diàriament; de programar per a totis i de formes de resistència vinculades a altres maneres de viure (de) la música des de la dissidència.

Evidentment, no ho vam fer soles. Estàvem molt ben acompanyades de la Pigeon Attack, autora xilena de cançons entre cordes i vents, vinculada al cant popular llatinoamericà i amb una gran influència del moviment hip-hop que ens va compartir la seva experiència com a músic migrada a la ciutat del Prat. També amb La Niña Jacarandá, artista visual, producer i DJ xilena-veneçolana, a més de fundadora de l’escola de DJ feminista i anticolonial Sin Sync, amb qui vam parlar de la importància de trobar espais no masculinitzats per aventurar-nos en la pràctica musical. I, finalment, amb Capitano Barbaconyo, autori, multiinstrumentista, productori i comedianti, exiliat polític de Rússia i un dels principals referents del panorama Drag King actual.

Entre totis van sortir a la llum temes tan rellevants com el dret a la participació cultural, la interseccionalitat de les lluites, l’art com a eina de transformació social o el valor de sentir-se sostingudi per una comunitat, que podràs veure a la videorelatoria feta per El Invernadero Films.

Gràcies a totis per sumar-vos a la conversa, ens veiem a la propera edició de SoPerifèric!

 

El passat 5 de juny vam parlar sobre sons migrants i pluralitat mà de Pigeon Attack, La Niña Jacarandá i Capitano Barbaconyo!

L’artista Amalia Fernández acompanya una edició més del Campus d’Arts en Viu

L’artista Amalia Fernández acompanya una edició més del Campus d’Arts en Viu Anònim (no verificat) dt., 02/07/2024 - 17:13
Image

L'Artesà, L'Escola d'Arts en Viu i La Capsa han organitzat un any més el Campus d'Arts en Viu per a joves del 25 al 28 de juny. El Campus és una proposta en format intensiu de curta durada que es realitza just després d'acabar les classes regulars. En aquesta edició hi han participat 26 alumnes d'edats entre 12 i 18 anys. La majoria de les joves participants són també alumnes de L'Escola, de les especialitats de música, dansa i teatre.

El Campus és en si un laboratori de creació conduït cada any per un artista diferent. Enguany ha estat l'artista Amalia Fernández l'encarregada d'acompanyar-los, tot a partir d'una pregunta: Com l'individu (un mateix) pot alimentar-se i autoconèixer-se a partir d'un col·lectiu (el grup, els altres)? Així, han treballat la creativitat en estat pur a partir d'exercicis dramatúrgics, improvisacions sonores amb instruments i objectes, polifonies de veus, i sempre tenint en compte la màxima presència dels cossos i els sentits en escena. L'escolta i treball de grup han estat la clau per poder experimentar aquestes propostes.

L'Amalia Fernández és una artista multidisciplinar que treballa de manera independent des del 2005 creant peces per l'escena amb elements coreogràfics, teatrals, musicals i performatius, en col·lectiu o en solitari, amb estètica i formats simples, artesanals i analògics. Fernández s'afegeix a una llista d'artistes que han acompanyat aquest Campus d'Arts en Viu, com Manuela Infante, Sònia Gómez o Aurora Bauzà i Pere Jou, Demoledora o Juan Ayala i Miguel Oyarzun.

Aquest espai per a joves neix un estiu més de la col·laboració entre L’Escola d’Arts en Viu, L’Artesà i La Capsa

Descobreix l'estiu a la terrassa de La Capsa

Descobreix l'estiu a la terrassa de La Capsa Anònim (no verificat) dv., 28/06/2024 - 17:59
Image
Puja la temperatura, els dies són llargs, tenim el cap a les vacances i arriba l'hora de traslladar-nos a l'exterior. Però no ho farem sols, sinó que la música ens continuarà acompanyant en els pròxims vespres i nits que tindran lloc a l'escenari estiuenc de La Capsa. Cinema i música, concerts amb talent local i sessions de NoDjs que ens faran vibrar... tot això i més us ho expliquem a continuació!

NoDJSessions

No només els DJs saben fer una bona selecció musical, i per a saber-ho només cal venir un vespre a veure les NoDjs! Pratenques i pratencs es posen davant els faders per a compartir-nos els seus gustos musicals d'allò més variats. No importa la tècnica ni l'estil, sinó les ganes d'escoltar música plegades: el pla perfecte per a una nit d'estiu.
Aquest any vam inaugurar les sessions amb DJ Bicha que va posar bons temes com la boa moderna del baixllo que és. Les DJs Perra Neón venen en representació el futurisme lèsbic de la Generació Z amb urbana, tecno, pop i indie. Júlia&Teo fusionaran les músiques que els fan feliços, des de l'hyperpop fins al new wave, tot un viatge sensorial! I ja al setembre, ens acompanyaran Funky Flavor DJ Set, que ens prepararan un viatge sideral d'experiències que han acompanyat a aquest col·lectiu de músics.

#Demo

El cicle de músiques #Demo ens apropa concerts de petit format protagonitzats pel millor talent de la ciutat. Començarem amb Banana Strong, amb temes propis de rock clàssic fins als més clàssics del rock perquè tothom pugui cantar. Seguirem amb Sergio y Lola i el seu viatge introspectiu a l'art flamenc amb fandangos, alegries, tangos, tientos i més. I acabarem amb Los Eléctricos, que des del 1997 passegen la seva àmplia col·lecció de temes propis de rock anglosaxó de guitarres en castellà.

Cinema i Música

No només hi ha música a La Capsa, a l'estiu el setè art ens visita en el seu format més fresc en el Cinema i Música. Enguany, aquest petit cicle s'enfoca en el treball de les pioneres del cinema i vol donar visibilitat als primers treballs de la història del cinema dirigit per dones. Pel·lícules fetes sota la mirada de la dona de principis del segle XX que trenquen amb l'hegemonia de la mirada masculina present en el cinema mut. En aquestes sessions podrem veure a l'Ana Cruz i el cinema de Dorothy DavenportHector Botija i els curts d'Alice Guy-Blanché i Missing Textures i el cinema de Lois Weber.

Us hi esperem!

NoDJSessions, concerts de talent local i cinema amb banda sonora en directe!

#4Raons de primavera: punk, col·lectius i clàssica

#4Raons de primavera: punk, col·lectius i clàssica Anònim (no verificat) dc., 12/06/2024 - 18:44
Image

Amb la calor arriba l’època per excel·lència de l’explotació musical i la temporada alta dels festivals capitalistes. Una època fantàstica per celebrar una nova edició del #4Raons amb què mostrar altres maneres d’entendre la música en directe que, lluny de lògiques mercantilistes, es vinculin d’una forma més propera amb la ciutadania del Prat.

Si treballant amb dues bandes hem creat les trobades més inesperades dalt de l’escenari de La Capsa, vam pensar que col·laborar amb col·lectius ens faria arribar als racons més polítics de la pràctica musical. Dit i fet! Aquesta edició primaveral ha estat parida amb dos col·lectius de l’escena underground barcelonina i rodalies que, tot i ser ben diferents, tenen en comú l’autogestió i una visió no-capitalista de la música...

Follia és PUNK i és CLÀSSICA, Follia és una trobada clàssica underground que, liderada per la Mar Medinyà ha recorregut Catalunya qüestionant les lògiques dels recitals de la música més canònica. A més, la Mar és la creadora de L’orella furtiva, un pòdcast punki sobre clàssica per les oïdes més agosarades.

Ojalà Estë Mi Bici és PUNK i és AMOR, per la música tocada i per qui li agrada fer-la. Aquesta bona gent fa més de 15 anys que organitzen concerts als antípodes del model mercantilista de la gran majoria de sales de concerts. La seva filosofia és la de cobrir les despeses de les artistes, sense mirar-se amb lupa ni el gènere ni la "fama" de les propostes, per a mantenir una escena viva i lliure d'agendes externes a les creadores.

Així, mentre el Follia —en col·laboració amb el Col·lectiu Free’t— es va apropar a Torre Balcells per fer un taller de soundpainting amb els alumnes de l’Escola d’Arts en Viu i membres de la Banda Municipal del Prat; Ojalá Estë Mi Bici es reunia amb joves músics que assagen als bucs de La Capsa per compartir dubtes, inquietuds, experiències i xerrar sobre l’estat dels circuits musicals alternatius.

Amb tots els vincles generats, es va preparar un còctel de punk, clàssica i amor ben interessant que va culminar la nit del #4Raons:

Follia, els alumnes de l’Escola i tot aquell que s’hi va voler sumar, ens van delectar amb una creació musical improvisada i multitudinària al bell mig de la sala. Així com d’una impro amb professionals de la música clàssica (una cosa mai vista!!) de la mà del col·lectiu Free’t.

Ojalá Estë Mi Bici es va encarregar de convidar a quatre grups que mostressin l’essència del col·lectiu a sumar-se a la vetllada: Have Fun (de Màlaga), Rat Penat (Montreal), Los Nitxos (Vitoria) i Charnego (Madrid). Sense oblidar-nos que, abans que comencés el soroll, ens vam trobar a la terrassa de La Capsa per xerrar plegades sobre autogestió, política i amor per la música.

I com resulta que no en vam tenir prou, Javugo va tancar la nit amb una mica de patxangueo.

Tot i que ens hi hem esforçat, les nostres paraules no reflecteixen la màgia d’una edició del #4Raons, pensareu. Nosaltres també ho vam pensar. I per això vam demanar a @turquoise_draws@po.smile.jn que, amb el seu estil comiquero, ens relatessin totes i cadascuna de les trobades. Ah, i menció especial al cartellàs que va dibuixar en Ferran Roig. Tot un show!!

Imatge eliminada.

Ojalà Estë Mi Bici, Follia i Col·lectiu Free't ens han apropat als racons més polítics de la música a través de xerrades, soundpainting i concerts.

Descobreix les novetats de #Almeuritme 2024

Descobreix les novetats de #Almeuritme 2024 Anònim (no verificat) dt., 04/06/2024 - 17:49
Image
almeuritme2024

Un any més, amb motiu del Dia Mundial de la Música, La Capsa i L'Escola d'Arts Viu, presentarà el pròxim 20 de juny una nova peça audiovisual del procés ciutadà de creació musical #Almeuritme, que té com a objectiu promoure que persones diverses de la ciutat s'apleguin al voltant d'un nexe comú i compartit, la música, a partir de la interpretació d'una cançó.

La música és un bé accessible, que uneix persones i és capaç de crear sinergies i vincles molt potents. D'aquí sorgeix el projecte #almeuritme, de la unió entre diferents músics de la ciutat sota una afinitat compartida: la música.

L'almeuritme ha comptat al llarg dels anys amb una llarga llista de músics emblemàtics del panorama independent nacional amb qui hem pogut compartir aquest procés, com per exemple Alondra Bentley (Si tuviera), Els Pets (Bon dia), Sidonie (Estáis aquí) o Miqui Puig (Bonito Es).

Assajos i enregistrament

En aquesta catorzena edició els divuit músics participants han compartit tres jornades d'assajos amb Enric Montefusco cantant i compositor del grup Standstill per treballar la seva cançó més emblemàtica, Adelante Bonaparte.
 
L'enregistrament de la versió ha tingut lloc a l'Estudi de La Capsa el passat mes d'abril i durant cinc dies de maig es va rodar en diversos indrets de la ciutat un videoclip a càrrec del realitzador pratenc Xavi Esteban, que ja fou responsable de les cinc magnífiques primeres edicions del projecte. El rodatge ha comptat amb el suport de la Film Office, el programa municipal que promociona el municipi com a plató audiovisual i fa costat al talent local en aquest àmbit.
 

Un petit tast d'aquesta edició

La cançó d'aquesta edició transmet l'empenta que a vegades, pel que sigui, no acabem de trobar dins nostre. Llavors apareix una veu, una frase, una imatge, que t'hi connecta i, no saps ben bé com, et veus presa d'una energia que t'impulsa cap endavant i cap amunt. És un dels superpoders de la música i de l'art en general.

Potser aquests dies us trobeu unes xarranques per la ciutat... si les salteu heu d'estar preparats per viatjar a un altra dimensió i encomanar-vos d'aquests superpoders, experimentar aquesta energia i relacionar-la directament amb la força dels elements de la natura, amb la importància de la nostra connexió amb les forces més primordials i reivindicar el joc i la imaginació com les portes d'entrada per arribar-hi, així com de la fugida constant de les zones de confort, per continuar endavant malgrat els dubtes i la por.

Aquestes meravelloses xerranques son obra de l'artista pratenca Júlia Barba (art_juliabarba) que també ha fet altres elements artístics que podreu trobar pel videoclip! Sense desvel·lar molt més, us convidem a veure l'estrena de l'Almeuritme 2024 el pròxim dijous 20 de juny a les 20h a La Capsa.

Torna l'esperat #Almeuritme, projecte impulsat per La Capsa i L'Escola d'Arts en Viu!

SoPerifèric #3: sons migrants i pluralitat

Tercera trobada de relflexió i debat a la terrassa de La Capsa. Amb La Niña Jacarandá, Capitano Barbaconyo i Pigeon Attack. 

PROJECTE

SoPerifèric #2: gènere i creació musical

Segona edició d'aquest cicle de trobades dedicades al debat i la reflexió. Amb Carmen Zapata i Las Pibas Producen.

PROJECTE

SoPerifèric #1: festivals, circuits i grups emergents

La primera edició d'aquest cicle de debats destinats a indagar i descobrir altres maneres de treballar i relacionar-se amb el sector musical. Amb Nando Cruz. 

PROJECTE

SoPerifèric

SoPerifèric és un cicle de trobades pensades per indagar i descobrir altres maneres de relacionar-se amb el sector musical. Un espai dedicat al diàleg i a la reflexió crítica compartida al voltant de les experiències vinculades amb maneres de fer, organitzar o viure (de) la música.

PROJECTE

Un repàs pel #4raons de tardor: fusió de ritmes i disciplines artístiques d'allò més inusuals

Un repàs pel #4raons de tardor: fusió de ritmes i disciplines artístiques d'allò més inusuals Anònim (no verificat) dt., 07/05/2024 - 18:36
Image

El #4Raons és un experiment en constant evolució que porta anys acompanyant-nos. Des dels inicis al Cèntric (durant l’exili de la Capsa) passant per les edicions semestrals dels últims anys el projecte ha canviat molt de cara però no d’objectiu: subvertir les relacions entre propostes musicals, públic i territori. El que normalment anomenem concert, en el qual pagues l’entrada, escoltes i veus l’espectacle i marxes cap a casa (o a on vulguis) és el que no hi trobareu aquí. Potser resulta una mica confós d’explicar així que aquí va un cas pràctic:

En l’ultima edició ens van visitar els Cala Vento, un grupazo emo-pop-core, de terres gironines que va tocant per tota Espanya i per països encara més llunyans; l’Angeladorrrm que, resident a Barcelona, ens va encisar amb melodies dreampop i L’Enric i la Laia, que van muntar una de les sessions de BingoDJ més divertides fins la data.

Durant les setmanes prèvies els Cala Vento van conèixer l'Associació d'Escriptores i Escriptors del Prat Tinta Blava i als Alumnes de 4rtD de l’Institut Salvador Dalí. Tant a uns com als altres van tenir la oportunitat de conèixer-se i de xerrar abans de posar-se mans a la obra, els Cala Vento els hi van demanar als primers que els hi enviessin textos i als segons que gravessin vídeos que reflectissin la utopia antisistema, la dependència emocional, la culpabilitat i l’amor quotidià. Després de 4 sessions d’acompanyament per part del grup, de gravacions a l’estudi de La Capsa i del taller de cinema del Invernadero, tant els textos com allò audiovisual van quedar llestos per a la música de Cala Vento. Mentrestant Angelardorrrm va conèixer al grup de Dones Percussionistes de la Colla de Gegants del Delta  amb les quals es van trobar 2 vegades a La Capsa per donar forma a una col·laboració musical. 

El dia del concert doncs, Angeladorrrm i les tamborileres van obrir la nit. El concert de dreampop es va convertir en una altra cosa, més percussiva i atàvica gràcies a la col·laboració amb les percussionistes. Un cop van acabar era la hora de la sessió de BingoDj, la qual va presentar la parella de capgrossos de L’Enric i la Laia, aquest mix de sessió de dj i bingo va fer que el públic ballés i ocupés el terra alhora, i que parlessin perquè només les aliances entre aquelles més joves i més veteranes podien tenir alguna oportunitat, i també va treure fum el Shazam, sí.

Quan es va cantar Bingo els Cala Vento ocupaven l’escenari i, en una proposta híbrida entre un concert a l’ús i varies càpsules d’improvisació, les veus del col·lectiu Tintablava, els vídeos dels alumnes de 4rtD del Dalí i la música de Cala Vento van crear una experiència única i irrepetible. De tot el procés se’n van encarregar de documentar la bona gent del Invernadero Films i us en deixem el resultat aquí abaix.
 

 


Però, i ara què? Doncs en la nova edició del #4Raons em decidit fer un canvi en el guió i, enlloc de convidar bandes de música (que lis haurà!) hem convidat col·lectius de música! Enguany comptarem per una banda amb l’ajuda de Ojalá Estë Mi Bici (OËMB), un col·lectiu autogestionat que porta més de 15 anys muntant concerts dins de l’escena underground de Barcelona i sent el sosté d’aquest circuit DIY en aquest racó de la península, i, per altra banda amb l’ajuda de Follia , el projecte de Mar Medinyà (del podcast l’Orella Furtiva) que buscarà posar en dubte les pràctiques més establertes de la música clàssica. Posarem en contacte a aquests dos col·lectius amb els de grups de Bucs de La Capsa i amb totes aquelles persones que estiguin fent música de nova creació i també amb intèrprets de clàssica de L’Escola d'Arts en Viu.

El 18 de maig llavors, podrem participar en una conversa entre el CSA Las Vegas de Màlaga i OËMB, veure 4 grups de música que ha convidat OËMB, escoltar la sorpresa en la qual Follia, el grup Free’t i L’Escola d’Art en Viu estan preparant i ballar amb la música de Javugo, el nostre dj de l’underground Pratenc. Tot per 6€. No es mala eh? Fes clic aquí i compra la teva entrada!

 

Imatge eliminada.

Cala Vento, Angeladorrrm, alumnes de l'Institut Salvador Dalí, l'Associació d'Escriptores i Escriptos del Prat Tinta Blava, les Dones Percussionistes de la Colla de Gegants del Delta i l'Enric i la Laia van unir forces en una nit màgica!

TFG d'Elena Grueso

Concert final de grau de la Fundació Conservatori del Liceu de Barcelona de l'Elena Grueso, amb l'acompanyament de l'equip de La Capsa.

PROJECTE

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA