Cerca

Què vols buscar?

Mostrant 1 - 20 de 1204 resultats

Almeuritme 2023

"Bonito Es" de Los Sencillos

PROJECTE

El Club Excursionista de l'Escolta: proposta seleccionada a la Convocatòria Música i Territori d'UNZIP 2023!

El Club Excursionista de l'Escolta: proposta seleccionada a la Convocatòria Música i Territori d'UNZIP 2023! Anònim (no verificat) dl., 04/09/2023 - 17:34
Image

En el marc de la convocatòria UNZIP i dintre de la modalitat de Música i Territori impulsada per La Capsa, s’ha seleccionat la proposta ‘Club Excursionista de l’Escolta’ com a projecte guanyador!

Des de la 'mismíssima' Rosalía fins als mítics OBK, passant per la primera maqueta d'Estopa o el 'tekno crepuscular' de Joe Crepúsculo: tots comparteixen la ineludible essència de ser del Baix. Al Club Excursionista de l'Escolta, la realitat de la perifèria es torna motiu de reivindicació i orgull i sobretot matèria d'humor, perquè tot pratenc i pratenca comprendrà les especificitats d'haver crescut amb la Moreneta de l'Avinguda, el PratExpréss, les cintes de cassette de benzinera o les sardanes a la plaça de la Vila, entre molts altres elements de cultura popular.

Amb això, es desenvolupa un programa de quatre sortides les quals consistiran en breus rutes col·lectives on s'explorarà un espai vinculat al Prat. Així doncs, cada sortida es tematitzarà segons l'espai escollit i una banda 'made in' el Baix Llobregat. Aquestes sortides tindran lloc els propers 7 i 22 d'octubre i 4 i 19 de novembre, a les quals us animem efusivament a assistir i a compartir pensaments sobre tot allò que reflexionem quan música i perifèria caben a la mateixa frase.

Un projecte acompanyat pel Pol Rodellar i que comptarà amb una extensió en forma de pòdcast per a tot aquell o aquella que vulgui conèixer les interessants curiositats i complexes relacions conceptuals entre els espais propis de la nostra ciutat i la creació musical contemporània.

Seguiu atentes a les xarxes, prompte donarem més informació de les activitats obertes a tots els públics!

 

El col·lectiu, integrat per Manel Vázquez i Dídac Rocho, portarà a terme un programa de sortides obertes al públic durant els mesos d'octubre i novembre.

Després de l’estiu, trenca la rutina amb bons propòsits, inscriu-te a la nova oferta formativa dels centres culturals

Després de l’estiu, trenca la rutina amb bons propòsits, inscriu-te a la nova oferta formativa dels centres culturals Anònim (no verificat) dl., 04/09/2023 - 17:27
Image

Des del Servei de Cultura t’oferim aquest conjunt de cursos i tallers de temàtiques diverses i per a totes les edats.

Un ampli ventall de propostes artístiques i de coneixement, on podràs aprendre, crear i practicar cultura amb persones amb els teus mateixos interessos.

Posa a prova el teu cos amb nous estils de ball i tècniques del circ. de tecnologia i de gastronomia per a petits i grans. Crea i experimenta amb diferents disciplines artístiques: la fotografia, la música i les arts tèxtils i plàstiques. Amplia el teu univers literari, atreveix-te amb  la ciència, i descobreix eines digitals que millorin el teu dia a dia i afavoreixin la creativitat. Millora les teves habilitats a la cuina i viu  d’una forma més saludable i sostenible.

Espais de creació, aprenentatge, debat i reflexió, als centres culturals, al costat de casa!

Inscripcions

Les inscripcions es podran fer a partir del dimarts12 de setembre, a les 16.30 h  de manera telemàtica al web online.elprat.cat o de manera presencial als centres culturals:  Centre Cívic Jardins de la PauCentre Cívic Palmira DomènechCentre Cívic Sant Jordi - Ribera BaixaL'Escola d'Arts en ViuLa CapsaCèntric Espai Cultural i Escola d'arts del Prat.

Trobaràs tota la informació al web elprat.cat/cultura i dels diferents equipaments. 

Al Prat, la cultura al teu abast! 

Cursos i tallers de temàtiques diverses i per a totes les edats

Zona Jove Estació: Dj Surda

Zona Jove Estació: Dj Surda Anònim (no verificat) dl., 31/07/2023 - 20:17

“Fórmula Surda” és la particular forma d’entendre la música i la festa de Dj Surda.

Ser creatiu alhora que trobar-se amb el públic assistent a través de sets dinàmics i divertits que flueixen per diversos estils i eres musicals de manera fascinant i sorprenent!

Image
dj surda
Zona Jove Estació
Inactiu

Zona Jove Estació: Figa Flawas

Zona Jove Estació: Figa Flawas Anònim (no verificat) dl., 31/07/2023 - 20:12

La nova revolució musical té nom i és Figa Flawas. El Xavier i el Pep ,amics de la infància de Valls, son actualment el cantant i productor del duet, que porten un so fresquíssim dins la música urbana. Reggaeton, trap, pop, urban, disco, rumba... qualsevol etiqueta se’ls queda petita.

Al 2023 van treure el seu primer àlbum auto produït “Joves Tendres”, la banda sonora de l’estiu i de tota una generació. Una generació desenfadada i tendra que gaudeix de les lletres lluminoses i amb olor d’estiu d’aquest duet.

El seu directe festiu i ballable és sinònim de festa i ja s’ha pogut veure a grans ciutats de la geografia catalana, constituint una àmplia base de seguidors amb ganes de nous sons i aire fresc dins el panorama actual.

Image
figaflawas
Zona Jove Estació
Inactiu

Músiques al Parc: HAL9000 DJ Set

Músiques al Parc: HAL9000 DJ Set Anònim (no verificat) dl., 31/07/2023 - 18:46

Barreges atemporals, des dels èxits més divertits fins a les novetats més prometedores.
HAL9000 DJ ens farà ballar sense parar amb una sessió dinàmica i atemporal, barreja elegant entre pop mainstream, electrònica i qualsevol gènere adient al moment. Actualment punxant a la sala Apolo, Razzmatazz, Safari, Monumental Club, Ochoymedio i més!

Image
hal9000
Parc Fondo d'en Peixo
Inactiu

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA