Nosaltres

Nosaltres 1 Nosaltres 2 Nosaltres 3 Nosaltres 4 Nosaltres 5

Què és La Capsa?

La Capsa és un projecte cultural de l‘Ajuntament del Prat de Llobregat, i un node del Sistema d’Arts en Viu de la ciutat que, treballa des de la música per construir una ciutadania cultural activa i crítica, afavorint el desenvolupament de les capacitats creatives de les persones de forma individual però alhora generant espais d’acció social col·lectiva i compartida que afavoreixin el desenvolupament de la comunitat en què el projecte cohabita.

Un projecte cultural que treballa des de la música per construir una ciutadania cultural activa i crítica

La Capsa ]

Aquest projecte públic va començar el juny de 1995. Des dels inicis la música va tenir una presència singular a La Capsa que s’ha anat mantenint fins l’actualitat. A l’abril de 2009, les obres de la L9 del metro, forcen el tancament de l’equipament i marquen l’inici d’una nova etapa amb un projecte renovat que es desenvolupa de forma distribuïda en diferents espais de la ciutat i també en l’espai virtual.

L’octubre de 2014 La Capsa reobre l’equipament reformat i adequat tècnicament a les necessitats d’un projecte de música i esdevenint la seu per a la música moderna de L’Escola d’arts en Viu. En aquesta línia, La Capsa esdevé un node clau del Sistema d’arts en Viu juntament amb L’Escola d’Arts en Viu i L’Artesà amb qui treballa de forma coordinada en els camps de la formació la creació, les pràctiques i la programació..

La Capsa vol facilitar nous processos de treball en el camp de la cultura, obrint-se camí com un node d’experimentació musical i cultural des d’on desenvolupar activitats diverses en un diàleg constant amb la ciutat i les persones tant de forma presencial com virtual.

La Capsa és un projecte cultural de proximitat que vol afavorir el desenvolupament cultural i integral de la ciutadania. Treballem des de la dinamització i el diàleg, tocant-nos, compartint i prioritzant els processos de treball amb les persones per sobre del treball amb productes.

QUI SOM

marta@lacapsa.org

paloma@lacapsa.org

maria@lacapsa.org

guillem@lacapsa.org

willy@lacapsa.org

dani@lacapsa.org

lucia@lacapsa.org

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA