Bucs d’assaig

Image Bucs

 

La Capsa compta amb 4 Bucs d’assaig de 20,5 m2 dissenyats per a la pràctica i l’experimentació musical. Són espais de petit format, insonoritzats, pensats i dotats específicament per a la pràctica de música amplificada.

  • 4 Bucs d’assaig de 20,5 m2 insonoritzats.
  • 3 Bucs compten amb armaris de 2,50 m2 susceptibles de ser llogats.
  • Equip de veus, taula de so i backline bàsic en cada buc (bateria, dos amplificadors de guitarra, un de baix, 2 peus de micro).
  • Accés 7 dies a la setmana i 24 hores al dia, mitjançant un sistema d’accés autònom a l’edifici prèvia reserva. Capacitat màxima és de 6 persones.

Característiques de l’espai

Els 4 bucs d’assaig són locals insonoritzats especialment concebuts per a la pràctica de la música amplificada. Són accessibles a persones amb mobilitat reduïda, tenen una superfície de 20,5 metres quadrats. Els bucs compten amb un sistema d’accés amb una targeta que permet que les persones usuàries puguin accedir 24 hores al dia i 7 dies a la setmana.

Dotació tècnica

Els Bucs d’assaig compten amb un equip de veus complet, 2 amplis de guitarra, 1 ampli de baix, 2 peus de micro, 2 micros i una bateria. Per a aquells grups que vulguin guardar el seu material existeixen 7 armaris en lloguer protegits amb candau.

Horaris i tipus d’ús

Els Bucs es poden utilitzar 24 hores al dia i 7 dies a la setmana prèvia reserva a l’espai d’informació de La Capsa. Poden ser llogats de forma puntual per hores o bé fer un contracte estable d’assaig que fixa uns dies i unes hores d’assaig setmanal. Aquests contractes poden ser de 8 h, 12h, 16 h, 24 h o 32 h al mes.

Preus de lloguer i pagament

Els grups que tinguin un contracte d’ús estable pagaran per domiciliació bancària, a l’inici de cada mes rebran un rebut. Els grups que vulguin fer un assaig esporàdic pagaran amb targeta de crèdit en el moment de fer la reserva.

A més del preu d’ús de l’espai, el cost de la targeta d’accés al buc és de 10€ que es pagaran amb targeta de crèdit en formalitzar la primera reserva. Cada grup pot tenir les targetes que necessiti pel seu bon funcionament.

Hi ha 5 tipus de contractes o formes d’ús:

Tipologia d’ús Preu
Lloguer esporàdic de buc 6 €
Pack T-6 / T-10 / T-20 hores 36 € / 60 € / 120 €
Contracte de 8 / 12 / 16 / 24 hores al mes 40 € / 50 € / 65 € / 90 € al mes

Com llogar un buc d’assaig?

En el cas de lloguers esporàdics o compra de packs d’hores. Heu de venir presencialment a La Capsa per donar d’alta a la banda i cal que porteu la següent informació:

  • Noms, cognoms i contacte dels músics que formeu la banda (mòbil i correu electrònic).
  • Targeta de crèdit o dèbit (el pagament dels bucs esporàdics o per hores és per avançat).

Si teniu packs T-5 o T-10, podeu anar fent ús i reservar els bucs trucant per telèfon al 93 478 51 08 en l’horari d’informació, de dilluns a divendres de 16 a 20 h i els dimarts de 10 a 14 h.

Com contractar un buc d’assaig?

En el cas de contractes, cal que us adreceu a l’espai d’informació de La Capsa de dilluns a divendres de 16 a 20 h i els dimarts de 10 a 14 h per formalitzar el vostre contracte. Heu de venir presencialment i cal portar la següent informació:

  • Ha de venir la persona responsable del contracte que és aquella que domiciliarà el pagament del rebut mensual del servei de bucs.
  • Cal portar una còpia del número de compte o bé un rebut del banc que certifiqui que les dades de domiciliació bancària són correctes.
  • Les dades dels membres del grup musical (nom, cognoms, mòbil i correu electrònic).
  • La proposta de contracte i els dies i hores en què voleu assajar.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA