El projecte Ràdio Hangar creix i se suma a la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i a Spotify

Notícia
Compartir a:
divendres, gener 28, 2022 - 09:30

S’estrena un nou episodi de Ràdio Hangar, amb l’actualitat musical de la ciutat i entrevistes a Mucho Muchacho i a Nervio el del Sistema.

El MC's potablaves Mucho Muchacho i Nervio el del Sistema són els convidats del nou programa del videopodcast Ràdio Hangar. Una de les voluntats d’aquest projecte és crear llaços entre el talent local i el talent de fora de la ciutat. En aquest episodi, però, hem aprofitat
que Mucho Muchacho celebrarà el 25é aniversari del cèlebre "Hecho, es simple" a La Capsa, per apropar-nos a la figura més internacional del hip-hop pratenc i presentar-li el talent de les noves generacions de la ciutat.

Com a novetat, creixem en xarxes de difusió: fins al moment ens podíeu veure i escoltar als nostres canals de Youtube i de Soundcloud, però a partir d'ara ens podeu escoltar a Spotify i, a més a més passem a formar part de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona.

 

 

La XRCB és un projecte no comercial que neix dins del programa Cultura Viva de l'Ajuntament de Barcelona i que creix en 4 eixos: és un mapatge de les ràdios independents de l’àrea metropolitana de Barcelona, mitjançant un mapa interactiu les podeu conèixer totes, és una ràdio de ràdios, una plataforma alimentada amb el contingut de tots els programes que l'alimenten, és una investigació sobre el futur de les ràdios comunitàries i alternatives i és una comunitat amb dos nodes físics – estudis radiofònics -, a Ràdio Fabra – Fabra i Coats – i Ràdio Rambles – a la Rambla de les Flors.

Integrar-nos en aquesta plataforma ens permet créixer com a podcast, assolir un públic més ampli, conèixer diferents projectes de l’àrea metropolitana de Barcelona i compartir coneixements i experiència amb diferents ràdios comunitàries de la zona i fer arribar la música de la ciutat a més oïdes!

Nosaltres seguirem compartint els programes en format audiovisual al canal de youtube de La Capsa. Però si esteu de passeig pel delta, o al metro, o fregant la cuina o de pesca a la platja ens podeu escoltar a Spotify o al canal de Ràdio Hangar a la XRCB.

Notícies relacionades

La música urbana omple La Capsa

dimarts, novembre 9, 2021 - 13:45

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA