L'ESCOLA D'ARTS EN VIU

L'Escola d'Arts en Viu

Una escola oberta a tothom amb un projecte artístic en xarxa amb el teixit social, educatiu i cultural de la ciutat.

Compartir a:
EDICIONS

l curs 2014-2015 s’inicia l’Escola Municipal de Música del Prat de Llobregat amb l’objectiu de facilitar a tota la ciutadania l’accés a la formació musical, l’experiència de tocar en grup i el desenvolupament personal i col·lectiu a través de la pràctica musical. El curs 2018-2019, L’Escola va més enllà esdevenint L’Escola d’Arts en Viu i integra les disciplines de teatre i dansa amb una mirada interdisciplinar, oferint propostes més diverses de formació, pràctica, creació, producció i difusió de les arts en viu a la ciutadania.

L’Escola té la seva seu principal a Torre Balcells però compta amb més seus. Entre aquestes seus les més rellevants són La Capsa i el teatre L’Artesà, tant per volum d’activitats com perquè conjuntament lideren el Sistema d’Arts en Viu del Prat. A més hi ha altres seus a diferents escoles o centres cívics del Prat. La Capsa acull la formació en música moderna de l’Escola d’Arts en Viu del Prat oferint guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, i espais per a la pràctica conjunta amb combos i ensembles.

L’Escola té una oferta flexible per a totes les edats, estils, disciplines i intensitats que s’adequa en formats més llargs o més curts en funció dels interessos i les possibilitats de les persones. Amb una metodologia de treball innovadora i adaptable, que fomenta la creativitat i l’aprenentatge al llarg de la vida, l’escola posa l’accent en la vessant pràctica de l’art i en el treball col·lectiu i comunitari.

Per a més informació podeu visitar el seu web > 

CONTINGUT RELACIONAT

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA