Nous Plats Combinats al Bar de La Capsa

Notícia
Compartir a:
dissabte, febrer 4, 2023 - 23:30

Les nits al Bar de La Capsa, ara amb Djs!

Podríem afirmar que els plats combinats  del Bar de La Capsa són ja tota una institució gastrosocial de la ciutat? Ja sabeu, només escollint el plat principal i els seus acompanyaments, podeu trobar l’equilibri perfecte i fer dels migdies laborables un petit oasi.  

Amb l’entrada del 2023, El Bar de La Capsa vol trobar el maridatge perfecte per aquelles nits de cap de setmana en les que no hi ha programació en viu als escenaris de l’equipamenti així omplir de música tots els racons de La Capsa

És per això que a partir del febrer, arriben els Plats Combinats també a les nits! Com a plat principal les millors seleccions musicals a càrrec de Djs de la ciutat. I els acompanyaments, a demanda: un sopar, unes copes amb amics, uns bailoteos, potser, qui sap, fer algun match en viu... I és que aquests Plats Combinats busquen oferir una experiència gastromusical, de proximitat o, per dir-ho d’una altra manera, animar el cotarro

La primera degustació musical  serà el dissabte 4 de febrer i per celebrar-ho, amb un tàndem de luxe: amb Leire Dj i Eric Dj  a les 23:30. I properament, Rubio Platino DJ el dissabte 11!

Trobareu tota la programació de Plats Combinats al perfil d’Instagram del Bar de La Capsa. Seguiu-los per estar atentes a les properes sessions! 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA