Noves actualitzacions de la Guia Sonora del Prat

Notícia
Compartir a:
dimarts, febrer 7, 2023 - 17:00

La Guia Sonora continua fent-se gran amb noves bandes.

Com ja sabeu, la Guia Sonora és un testimoni escrit, visual i sonor de la història de la música al Prat. Aquesta publicació va néixer amb la voluntat de ser un arxiu viu de les músiques de la ciutat, donant cabuda a la història ja escrita i la que està per esdevenir.  Després d’un 2022 amb tres noves actualitzacions de 4 bandes a cada edició i un concert per presentar-les, arribem aquest any amb 54 bandes dins de la Guia Sonora. Enguany farem 4 actualitzacions, introduint 16 bandes més a la Guia Sonora.

Per obrir boca de tot el que descobrirem, tenim aquesta primera actualització on podrem veure quatre noves bandes amb històries molt diferents d’entre elles. Començant per la més antiga, tenim al grup Alta Tensión, que van ser un dels pioners del rap al Prat als anys 80, i que va obrir el camí a artistes com Eat Meat, Mucho Muchacho o Zemo. També podràs descobrir a Fe Ciega, una banda de Hard Rock que va néixer al 1995 i que gràcies a la gravació d’un “maxi” titulat “ Per tu i per nosaltres”, que es va presentar a la ja històrica Sala Casino, van arribar a tocar per tota l’àrea metropolitana de Barcelona i van fer desenes d’entrevistes a ràdios locals de tota espanya. Seguim amb Suko que l’any 2005 va enregistrar la seva primera maqueta titulada  “Paisajes de Aquarela”  per posicionar-se dins del panorama espanyol del Rap. Per acabar tenim a la banda més novell de les quatre, Venturi Republic, que és un quintet d’amics que exploren paisatges musicals per transmetre emocions i sentiments perseguint fer conviure sons i ritmes per sortir de les línies establertes. 

Amb tota aquesta informacio, ja no teniu excusa per endinsar-vos dins d’aquesta Guia Sonora del Prat i poder conèixer d’on venim, on estem i cap a on caminem.

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA