Obertes les inscripcions per a una nova edició del Campus d'Estiu

Notícia
Compartir a:
dimecres, maig 24, 2023 - 17:00

L'Escola d'Arts en Viu, L'Artesà i La Capsa ofereixen conjuntament aquesta activitat artística d'estiu per a joves

Un any més els i les joves d'entre 12 i 17 anys del Prat tenen a l'estiu l'oportunitat de viure dues setmanes intensives de creació artística amb un Campus Interdisciplinar pensat conjuntament entre L'Escola d'Arts en Viu, Teatre L'Artesà i La Capsa. El Campus d'Arts en Viu és una activitat de creació interdisciplinar a partir de la dansa, la música i el teatre per a joves. La idea en aquestes dues setmanes de casal d'estiu és gaudir juntes, compartint un procés de creació multidisciplinària on cadascuna posa a la disposició del grup les eines artístiques que coneix o li agradaria conèixer més (música, dansa, veu, mitjans digitals, etc.) per crear alguna cosa en comú, però sobretot per gaudir del procés de creació. Les participants podran despertar les seves habilitats artístiques i ser protagonistes de l’ocupació de l’escena de forma col·laborativa. Aquesta nova edició tindrà lloc del 26 de juny al 7 de juliol i les inscripcions ja estan obertes des del portal web dedicat a les activitats d'estiu a la ciutat. 

El campus compta amb la participació d’un col·lectiu d’artistes professionals i del professorat de música, teatre i dansa de L’Escola d’Arts en Viu i en edicions anteriors ha comptat amb la participació d'artistes com Manuela Infante, Sònia Gómez, David Espinosa, Pere Jou&Aurora Bauzà o el col·lectiu Demoledora. Per a l'edició de 2023, els artistes convidats són Juan Ayala i Miguel Oyarzun amb el seu projecte de teatre comunitari Selfi, que reflexiona sobre l'autopercepció de l'adolescència en la societat de l'espectacle, amb un taller que resulta en una peça escènica i un col·loqui amb el públic. Juan Ayala (Madrid, 1978) i Miguel Oyarzun (Madrid, 1983) col·laboren des de 2010 fent teatre, performance i esdeveniments públics amb i sobre la gent que participa en ells. Els seus projectes, tant amb professionals com comunitaris, han estat presentats en el Teatro Español, La Casa Encendida, el Teatro de la Abadía y Matadero de Madrid, el Festival de Almagro o el Teatro Central de Sevilla, entre molts altres.

Què significa ser adolescent en la societat de l'espectacle? Què sabem les persones adultes d'ells? Què passa quan arriben a l'institut? Com es perceben ell@s mateix@s? En el taller activat per Juan Ayala i Miguel Oyarzun s'investigarà què significa ser adolescent en el nostre present i com aquesta generació s'enfronta a un món en el qual es multipliquen les pantalles fora i dins de l'escola, transitant de manera constant entre la realitat i la ficció. Amb Selfi, un grup de joves oferirà una instantània, un retrat comú i un tutorial sobre el seu moment vital que ens convidarà a reflexionar.

 

Com i quan inscriure's

No cal tenir coneixements previs d'aquestes disciplines per a participar-hi. L'horari de dilluns a divendres és de 10 a 13h i el preu s'aplica amb un sistema de tarifació social. Les inscripcions es poden realitzar presencialment a l'edifici de Torre Balcells en horari de 16 a 21h, escrivint a l'email lescoladartsenviu@elprat.cat, o directament en el següent formulari. El telèfon de contacte del Centre Cultural Torre Balcells és el 934794505. 

 

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA