Presentació #Almeuritme 2023

Esdeveniment

dimarts, juny 20, 2023 - 20:00

Compartir a:

Arriba el dia de la música i amb ell, la tretzena edició de l'#Almeuritme, projecte que reivindica la música com a un element imprescindible i transformador a la nostra ciutat. La intenció d'aquest projecte és reunir a persones del Prat entorn un punt d'unió: la música. Una disciplina artística que tots els participants desenvolupen des de vies diferents, però que per a tots és una activitat enriquidora, capaç de crear vincles que és un reflex clar del territori on neix, en el nostre cas, la ciutat del Prat.

La fórmula d'aquesta edició és similar a la dels anys anteriors: 15 músics de la ciutat - d'edats i nivells diferents - han viscut una experiència creativa i enriquidora versionant una cançó. El títol i l'autor d'aquest any es desvelarà el dimarts 20, juntament amb l'estrena del videoclip. El què podem desvelar és que tant els assajos com les gravacions han sigut processos d'aprenentatge molt potents.

Tot i que haureu d'esperar per a veure com s'ha materialitzat aquesta bonica edició, us podem dir que reflexionarà sobre la presència de la música en la quotidianitat i en l'essencial que és aquesta a la nostra vida.

Us hi esperem per celebrar juntes la música!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA