Quinze músics de la ciutat i Miqui Puig protagonitzen el nou videoclip del projecte #Almeuritme

Notícia
Compartir a:
dimarts, juny 20, 2023 - 20:00

El projecte celebra la seva tretzena edició i està impulsat per La Capsa i L’Escola d’Arts en Viu

El 20 de juny, en el marc del Dia Mundial de la Música, s'ha presentat el nou videoclip del procés ciutadà de creació musical  #Almeuritme, que té com a objectiu promoure que persones diverses del Prat s’apleguin al voltant d’un nexe comú per a reivindicar la música com a un element imprescindible i transformador a la nostra ciutat. . El projecte està impulsat per La Capsa i L’Escola d’Arts en Viu.

La cançó protagonista d’aquest any ha estat "Bonito Es" de Los Sencillos i els participants d'aquesta edició han tingut l'oportunitat de compartir tres assajos amb el productor i cantant Miqui Puig. Enguany han format part del projecte quinze músics de diverses edats de la ciutat, la majoria alumnes de L'Escola d'Arts en Viu i persones que fan ús dels bucs d'assaig de La Capsa.

Durant el mes d’abril, els músics, acompanyats de Miqui Puig, van passar per l’estudi de so de La Capsa per enregistrar la cançó i durant el mes de maig va tenir lloc el rodatge del videoclip que retrata diversos comerços emblemàtics i localitzacions exteriors del Prat de Llobregat. Aquest ha estat dirigit i realitzat pels pratencs Arnau Garcia i Borrull i Pau Amat. En aquesta peça es vol rendir un petit homenatge a les persones que amb el seu treball i amor per la seva feina continuen donant servei des dels seus comerços mantenint l'essència al llarg dels anys, així com la presència de la música com a un element imprescindible i reconfortant en la nostra quotidianitat. 

S’ha presentat a la sala de La Capsa en una jornada de celebració de la música en comunitat. També, es pot veure a través del canal de Youtube. Esperem que el gaudiu!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA