Alumnat de L'Escola d'Arts en Viu conduirà les Jams de La Capsa

Notícia
Compartir a:
dijous, gener 25, 2024 - 10:00

Les Jams es realitzen al Bar de La Capsa cada dos mesos

Les Jams de La Capsa són un espai per a improvisar i ballar, l'excusa perfecta per a deslligar-se de la pressió del directe. Per definició les Jams estan obertes a qualsevol músic i amb qualsevol instrument, convertint-se en un espai de trobada i aprenentatge on poder connectar i intercanviar amb altres músics.

Una Jam Session és l’hora del pati, és el moment en què els músics es treuen la pressió del directe, de l'acadèmia, de l’estudi i fins i tot dels assajos i concentren tota la seva energia a passar una bona estona. Una Jam Session és, per tant, el millor lloc per a conèixer l’estat de salut d’una escena musical i per sort, aquí al Prat està ben viva.

L’Escola d’Arts en Viu i La Capsa treballen conjuntament des de fa 9 anys en la formació d’infants, joves i adults. Diversos espais de la planta superior de La Capsa són aules estables de L’Escola on hi passen setmanalment més de 150 alumnes. D’aquest, un bon nombre, són participants habituals de les Jams i han anat creixent musicalment gaudint d’aquest espai.

Aquest any 2024 s’ha proposat a un grup d’alumnes de nivell més avançat que siguin ells mateixos els qui dinamitzin les Jams del bar, que obrin la sessió i que acompanyin a tothom qui ho desitgi.

Les properes Jams són els dies 25 de febrer i 28 d’abril, a les 19h, no us les perdeu.

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA