Descobreix els grups que assagen als bucs de La Capsa!

Notícia
Compartir a:
dimarts, febrer 14, 2023 - 17:00

Assabenta't de la gran varietat de grups que fan sonar les instal·lacions de La Capsa

El passat divendres 10 de febrer, es va celebrar la tercera edició del Sopar de Bucs. Una vetllada dedicada a totes aquelles persones que assagen als bucs de La Capsa, amb la intenció de compartir opinions, recomanacions i intercanviar coneixement i experiència. Un espai on conèixer a altres grups, crear connexions i afavorir a la col·laboració entre artistes del territori.

La nit va acabar amb un micro obert que va servir com a mostra del talent musical present a les nostres instal·lacions. Un talent que, com es va evidenciar, no entén d’edats sinó de passió, com van demostrar The Blue Majer's o els One A.M.

Tot i que aquest esdeveniment va quedar de portes cap a endins, des de La Capsa estem desenvolupant diferents interfícies a través de les quals es pugui obtenir informació de tots els grups que assagen als bucs.

Per una banda, a l’apartat de Bucs del nostre web, podreu trobar els diferents grups amb una breu descripció, fotografia, vídeo i link a les seves xarxes socials.

Per altra banda, al nostre Instagram podreu trobar un recull d’històries destacades que presenten a alguns dels grups que assagen a La Capsa.

Des del metal fins al blues, descobreix la gran varietat de grups que assagen als bucs!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA