PARAULA DE DONES

Paraula de Dones 2016

Conxita

Compartir a:

Al 2016 es va iniciar un nou procés del Paraula de dones amb noies de la ciutat dirigides pel Marc Sempere i la Maria Arnal. El divendres 11 de març del 2016 va ser el moment de presentar-ho a la ciutat, de mostrar un treball i alhora un experiment.

Conxita va ser una i moltes dones. Sota el nom de Conxita es van aplegar les experiències vitals i es va construir un relat des de moltes veus diferents, les de les vídeoartistes Maite Travé, Núria Inés, Stella Rubio; les veus i els cossos de les dones que van participar dels vídeos (ballant, posant la veu, el cos, el moviment, l'experiència...); les poetes i escriptores Maria Reyes i Mari Carmen Rodríguez, la Conxita Herrero, les cantants, intèrprets i instrumentistes Vanesa Martínez, Mònica Escrig, Rosie Nyol, David Faure, Maria Godoy, Helena Zamorano, Lídia Fortuny, Oscar Jiménez, Àlex, Mecinas, Vicente Maciá, Laura Rodríguez, Anna Escurriola, Melissa... Moltes són les persones que van entrar en la Conxita i li van donar sentit.

A més, en tot el procés va haver-hi alguna cosa que ens ha portat més enllà, ens ha fet sortir de les nostres zones de confort: aprenent, començant a experimentar amb llenguatges i tècniques que mai no havíem utilitzat: els loops i els efectes, l'animació en vídeo, l'ús de l'audiovisual, el treball amb la veu i el cos, la improvisació... Tot això de la mà del Marc i la Maria que van modelar i animar l'esquelet i les carns d'aquesta Conxita.

Tot seguit podeu veure unes fotografies de la nit de l'espectacle:

Paraula de Dones: Conxita

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA