PARAULA DE DONES

Paraula de Dones 2024

En Altres Paraules Late Xou

Compartir a:

El procés de creació del Paraula de Dones 2024, projecte que posa en valor la creació i expressió d’una perspectiva de gènere, va encarnar el format d’un Late Xou que ens va deixar sense paraules, perquè ja es van dir totes a l'escenari!

Durant dos mesos, Ken, Núria i Sarai han estat treballant per transmutar els senyoros dels late nights, un dels tants formats televisius monopolitzats per la presència masculina que només fan que perpetuar conductes opressives amb bromes casposes i de mal gust. Aquí és on hem entrat nosaltres, disposades a subvertir la norma afegint-hi brillo, un sofà per estar còmodes, musiqueta per paraular i un espai on poder posar les paraules (i les altres paraules que encara ens falten) totes juntes.

Vet aquí En Altres Paraules Late Xouuna nit on el drag king, els riures, la paròdia i sobretot la música van ser els protagonistes, juntament amb una combinació explosiva de presentadoris que ens va robar el cor.

Un karaoke, una entrega de premis a les millors misèries de poca responsabilitat emocional que ens vau enviar i una entrevista amb el gran Capitano Barbaconyo van ser la cirereta del xou, juntament amb les aparicions estelars de lis participants del taller de Drag i Gènere que va tenir lloc unes setmanes abans amb Ken Pollet.

Tot això amb la millor setlist d'una banda que molts late shows desitjarien tenir, La Venus Band: formada per les joves Clara, Judit, Joana i Laia. I, com ens agrada, enlairant la festa gràcies a les DJs del moment: Les Achilipunk DJs, DJ Carmela i Atabey!

Menció especial a Nayeli que va repartir-nos sorpreses encarnant la millor Zoldrag que mai haguéssim imaginat i a l’espai retocador on, entre bigotis i pintallavis, totis vam poder convertir-nos en algú que normalment no som.

Un espai on reivindicar un feminisme inclusiu i abraçar la pròpia vulnerabilitat, gràcies a totis per venir i fer això realitat.

9/3 Paraula de Dones 2024: "En Altres Paraules Late Xou"

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA