Paraula de Dones 2024: En Altres Paraules Late Xou

Esdeveniment

dissabte, març 9, 2024 - 22:00

ENTRADES

Preu: 6,5€
Tarifa Joves.Prat: 5,5€ 

Obertura de portes: 21:00 (Hi haurà warm up amb DJs i sorpreses fins a l'inici del show a les 22h)

Compartir a:

De vegades has de passar per un altri per veure-hi clar… Qui series si poguessis travessar una paraula, un nom, un tu que normalment no ets tu per parlar de i des de tu i totis com un llindar metafísic de clarividència?

Hòstia cuca, vaia flipada t’estem explicant eh? Afegim-hi brillo, possem-hi un sofà per estar còmodes, posem-hi musiqueta per paraular el que ens mou i convoquem-hi a la gent que ens inspira ben late per transmutar els senyoros del xou: posarem les paraules i les altres paraules que encara ens falten! 

Obre l'agenda i subratlla bé el pròxim 9 de març perquè no pots perdre't l'espectacle de l'any: En Altres Paraules Late Xou. Convidadis especials, música, festa i més sorpreses...

Abans i després del show tindrem el gust de comptar amb les millors DJs:

Les Achilipunk DJ
Ens encarnem en las Grecas, les estimades Carmela i Tina. Elles van ser unes pioneres brillants. Als anys 70 van revolucionar el flamenc i el van fusionar de forma trencadora. 
Grans creadores i artistes, volem retre homenatge al seu esperit, a través d’una bona “juerga” amb música, ball, festa, plaer, goig i sensualitat. Barrejant gèneres, com el rock, funk, punk, flamenc o electrònica, eclecticisme power. 
Viva la vida! amándola locamenti!!!

Atabey
DJ pratenca que fusiona l'essència de les divas del pop amb l'energia vibrant de la música electrònica. Inspirada per figures icòniques com Beyoncé, Britney Spears, Rihanna o Lady Gaga, entre d’altres, crea experiències sonores plenes de temardos que treuran a la diva que totes portem dins.

DJ Carmela
Del baixllo inspirada pel poder de Bad Gyal i la Zowi entre moltes altres influents del gènere urbà i electrònic!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA