La Capsa impulsa per segon any la beca “Música i Territori” dins de la convocatòria /UNZIP

Notícia
Compartir a:
dimarts, abril 27, 2021 - 12:30

La convocatòria està oberta fins el 3 de maig i busca projectes que treballin les pràctiques musicals en relació amb el territori i els seus col·lectius

Fins al 3 de maig /Unzip Arts Visuals al Prat obre la convocatòria de projectes artístics /Unzip 2021 per a la realització de propostes vinculades al Prat de Llobregat. La convocatòria s'adreça a creadors i creadores i agents culturals, educatius i socials de la ciutat i de tot el territori català, i a qualsevol persona, col·lectiu i entitat amb ganes de posar en marxa idees i projectes a través de metodologies i propostes artístiques.

Per segon any, La Capsa impulsa la modalitat Música i Territori. L'objectiu de la beca és treballar les pràctiques musicals en relació amb el territori i els seus col·lectius, apropant la pràctica musical a espais de participació, creació i transformació social.

Què busquem i quina és la dotació?

  • La generació de processos de reflexió i creació a través de l’experiència musical i sonora, que posin l’accent en l’exploració i l’experimentació a partir de projectes que tinguin capacitat de connectar amb les línies de treball i dimensions de La Capsa.
  • La capacitat relacional del projecte i la implicació de les comunitats, posant a les persones en el centre de la seva acció i generant experiències vitals significatives.
  • La proposta d’accions i intervencions deslocalitzades i la capacitat innovadora en la documentació i comunicació del procés.

Per portar a terme de manera adequada els projectes, la beca està dotada amb 2.000 euros en concepte directe d'honoraris i fins a 1.500 euros per a la producció dels mateixos.

Projecte seleccionat en la primera edició

El desembre del 2020 es va fer la presentació de EMNIs, el podcast resultant del procés de treball generat amb Edi Pou, guanyador de la beca l’any passat, i la comunitat de La Capsa.

EMNIs és un podcast sobre Espais Musicals No Identificats: el pati d’una casa, la sorra de la platja, les escales d’un parc… Llocs del Prat on es crea i es comparteix la música de forma quotidiana, espontània, i sovint no reglada. Escoltarem la veu i la música dels seus pobladors, ara desterrats de la quotidianeïtat per la covidianeïtat, amb l’afany de convertir la ràdio en un nou punt de trobada.

En aquest enllaç trobareu tota la informació sobre aquest projecte i el seu procés de treball.

Més informació

Si tens dubtes, és normal. Per resoldre'ls, posa't en contacte per correu electrònic a unzip@elprat.cat  i al telèfon 934 78 22 37

Podeu seguir la nostra programació i activitat a les xarxes (Facebook i Twitter) i a través del web.

 

Notícies relacionades

Club Excursionista de...

dimecres, abril 10, 2024 - 09:10

Com sonen els espais que ens rodegen?

dimarts, octubre 19, 2021 - 13:30

Rescatem el Patrimoni Acústic i Sonor del Prat

dilluns, setembre 13, 2021 - 17:00

Resultat de la convocatòria de projectes artístics /Unzip 2021

dimarts, juliol 20, 2021 - 08:00

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA