4 Propostes per aquest octubre

Notícia
Compartir a:
dijous, setembre 26, 2019 - 17:30

Just aquí, al mig dels preparatius per Festa Major, no volem perdre de vista la temporada de música en viu que estem preparant a La Capsa. Per això us volem fer aquest petit breu amb alguns destacats per aquest mes d’octubre que està “al caer”. Obriu orelles , la ment i el cor, perquè us volem apropar 4 propostes que tenim la l’il.lusió que trobareu interessants i us emocionaran tant com a nosaltres!

Comencem amb un aire femení, i és que aquest mes les noies tenen un paper protagonista. Es tracta a més de dones, joves i amb projectes molt prometedors. La Magalí Sare (1991) és una Cantant, flautista i percussionista nascuda a Barcelona, que després de endinsar-se al món de la música clàssica, moderna i popular, als 21 anys comença a composar i això li fa fer un salt definitiu cap al jazz. Actualment té un paper molt actiu dins el circuit jazzístic català i l’any 2018 llença el seu primer disc com a líder “Cançons d’amor i dimonis” (Autoeditat). Cançons plenes d’emocions que ens presentarà en directe el divendres 18 d’octubre al bar de La Capsa.

Altres dues noies que estan arrasant dins el món de la música urbana, són Fusa Nocta i Santa Salut. Fusa Nocta aka Miriam Nares (Gandía, 1994) és una de les figures més reconegudes dins el trap nacional. La jove trapera destaca pel seu estil personal, la seva veu esquinçada i unes cançons amb un clar missatge feminista i social impregnades de ritmes que enganxen. Santa Salut neix l’any 98 a Sabadell i comença a escriure cançons als 16 anys amb clares referències del rap dels 80, 90 i 00. Les seves cançons tenen també una clara inclinació per les temàtiques socials, revolucionàries i feministes. El divendres 25 d’octubre tindrem l’oportunitat de veure-les compartint cartell, i serà una bona oportunitat per viure de més a prop el pols actual del trap a nivell nacional.

Del trap ens anem al world músic amb Iniche, un grup amb arrels malianes i pratenques , i que sona a blues del desert. El diumenge 20 d’octubre el Sasha Agranov al violoncel,l’ Adama Kone, tocant el Djeli n’Goni, i la percussió, el poeta i compositor Mû MBana i la veu i el Kamele n’Goni de Dídac R. Lázaro es presentaran a la terrassa en un concert de vermuth ple de màgia.

De moment, ens aturem aquí. Us deixem uns dies perquè si us ve de nou, li feu un lloc a aquesta música a la vostra vida, i si ja us sonen i us agraden, pugeu endinsar-vos-hi… Us deixem amb una llista que recull les propostes per aquesta temporada que va desde l’octubre 2019 fins al gener del 2020. Aviat us anirem detallant més propostes de la tardor i de l’hivern que estem treballant. Bona festa Major!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA