#4RAONS 2020

Notícia
Compartir a:
dimecres, novembre 4, 2020 - 17:30

Potser esteu tots a casa pensant: “què passa amb el #4Raons?” Ho recordeu? Aquell projecte de La Capsa a on fusionàvem grups de música amb el talent de la ciutat per a crear concerts que fossin més que concerts? Doncs, no, no hem parat!

En l’edició que esperàvem fer al març la banda rumbera “Los Hijos del Trueno“ va començar a treballar algunes cançons amb L’Orquestra de Barri,  un espai comunitari de pràctica musical, resident al Centre Cívic Sant Jordi -Ribera Baixa. El #4Raons de primavera havia de celebrar-se la setmana següent, però es va suspendre pel primer confinament. Mesos després, ara a l’octubre, vam decidir reprendre les trobades i programar el que seria el primer vermut festiu del #4Raons (ara en edició de tardor) el 8 de novembre. Peeeeerò, de nou, li tornem a veure les orelles al confinament i per tant, tornem a anul·lar.

Aquesta notícia, per tant, vol mostrar l’agraïment a L’Orquestra de Barri i a la gent del Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa, així com a Los Hijos del Trueno i dir-vos que això no s’anul·la, sinó que ens veiem a la mínima que puguem!

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA