#4Raons edició primavera 2019

Notícia
Compartir a:
divendres, març 29, 2019 - 17:30

Arranca de nou el #4Raons. Com ja sabreu, el que en temporades anteriors, eren vàries tandes d’un sol concert, en aquesta hem decidit concentrar-ho tot en un sol dia. Bé, un dia de primavera i un altre de tardor. Es tracta d’un festival de dia que començarà a les 12:00 del dissabte 6 d’abril i acabarà al voltant de les 20:00. Hi haurà 4 concerts, un dinar popular – paella comunitària càrrec de Compartir Dóna Gustet -, una Bingojam -un facsímil del bingo sense diners però amb molt d’amor i amb una banda de músics en directe -, i una punxada lliure i col·lectiva d’aquells temazos que totes portem a dins.

En l’edició d’enguany els participants són:

    • Los Ganglios + La Colla de Gegants del Prat
    • Melting State + Grup de Patchwork del Centre Cívic Ribera Baixa
    • Lauren Nine + RV Dance de L’AVV Sant Cosme
    • BingoJam + Dinar popular
    • + DjSomostodos!

LINK PER A COMPRAR LES ENTRADES

LINK PER A COMPRAR EL DINAR

Programa

La primera part del festival transcorrerà al pati interior entre La Capsa i el Centre de Promoció Econòmica, l’entrada serà lliure i allà podreu veure als Melting State Patchwork Ribera Baixa i fer una partideta al Bingojam, supergrup format per a l’ocasió amb components del combo del Paraula de dones i el grup local Los Albornoces. L’espai estarà equipat amb barra exterior i hi haurà paella per tothom pel mòdic preu de 7€.

La segona part del festival, serà dins de la sala, perquè és primavera i potser ja fa rasca, allà podreu veure que han tramat la Lauren Nine (l’acompanyarà RRUCCULLA!!!) + RV Dance Los Ganglios + Gegants del Prat.  Aquí l’entrada costa 10€ anticipada i 15€ en taquilla, ja sabeu que volen dir quan diuen “previsor vale por dos”.

 

De dilluns a dijous de 9 a 22.30h
Divendres de 9 a 02h
Dissabte de 11 a 02h
Diumenge de 11 a 22.30h

BUTLLETÍ

subscriu-te a la newsletter i rep totes les novetats

COM ARRIBAR

LES MORERES

VEURE MAPA